december 11, 2019 administratie Geen categorie

DTP-er / Vormgever gezocht!

Vacature vrijwillige DTP-er /vormgever

Voor de periode jan/feb tot en met mei 2020 zoeken wij voor een vormgever/DTP-er, voor het maken van onder andere de posters, flyers en het programmaboekje tbv Pinksterfeest 316 in Wijnjewoude. Hierbij werk je nauw samen met het programmateam.

Info

In eenheid de naam van Jezus verkondigen aan alle mensen. Dat is de missie van de besturen van Unite in Christ en Pinksterfeest Wijnjewoude. Sinds het pinksterweekend van 2017 wordt daarom gezamenlijk een Christelijk pinksterevenement georganiseerd. Van 29 mei tot en met 1 juni 2020 wordt Pinksterfeest 316 voor de vierde keer gehouden.

Naast Pinksterfeest 316, organiseert Stichting Unite in Christ ook andere activiteiten. Onze droom is dat Noord Nederland zo verandert, dat Gods hart zichtbaar wordt in de samenleving. Wil je meer weten over de activiteiten die we organiseren, ga dan naar www.uniteinchrist.nl

Wat wij vragen

Sta jij achter de visie en missie van Pinksterfeest 316 en Unite in Christ? Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn en mee te werken aan de promotie uitingen van Pinksterfeest 316? En ben jij:

  • bekend met Indesign en eventueel andere Adobe programma’s;
  • creatief;
  • bekend met hoe drukwerk aangeleverd moet worden, of bereid om dit te leren?

Dan komen wij graag in contact met jou! Een financiële vrijwilligers vergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Contact

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meewerken of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Antsje van der Gaast, a.vdgaast@uniteinchrist.nl .

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Paulien Hoekstra-Hut, p.hut@uniteinchrist.nl .