Leuk! Ga jij meehelpen met het Pinksterfeest? aanm

Heb jij zin om te helpen op Pinksterfeest 316? We zijn nog opzoek naar vrijwilligers voor verschillende onderdelen.
Samen maken we er een groot feest van tot eer van God! Hieronder vind je meer informatie over elk van deze onderdelen.
Kijk wat je leuk vindt en geef je snel op! Onderaan de pagina vind je het aanmeldformulier!

Algemene info

Om mee te werken met Pinksterfeest 316 moet je minimaal 16 jaar zijn. Het mooiste en leukste is natuurlijk als je een hele dag mee kunt helpen. Je kunt je aanmelden voor één of meer van de vier dagen. De desbetreffende teamleider zal je indelen voor die dag en zal je informeren over de exacte tijden en verdere belangrijke zaken.
Er komt nog een vrijwilligersavond waarop iedereen elkaar kan ontmoeten, kennis kan maken en waarin praktische zaken besproken zullen worden.

Catering

Je helpt mee om de bezoekers van Pinksterfeest316 te voorzien in een hapje en drankje die ze kunnen nuttigen tijdens deze dag. Er zijn verschillende verkoop plekken op het terrein. Je kunt tijdens het aanmelden bij voorkeur aangeven waar je het liefst wilt helpen en/of waar je ervaring mee hebt. Meld je aan!

Facilitair

Er zijn gedurende het Pinksterfeest veel hand en span diensten die moeten gebeuren. Denk hierbij aan schoonmaken, toezicht houden tijdens pauzes op plekken met veel kinderen, rondbrengen van materialen, collecte lopen etc. Het is fijn als je een beetje flexibel bent. Meld je aan!

Toegangen

Bij de ingang heet je de bezoekers welkom. Er zijn ook andere plekken op het terrein waar je als gastheer/vrouw bezoekers of sprekers/artiesten begeleidt. Daarnaast zijn er mensen nodig in de garderobe om jassen aan te nemen en ze een plek te geven. Meld je aan!

Terrein

Je helpt woensdag of donderdag mee met het opbouwen van het terrein, tenten klaarzetten, podia opbouwen, verlichting aanbrengen etc. Als je affiniteit hebt met stroom en dit kunt aanleggen op het terrein, geef dit dan aan bij de voorkeuren. Via de mail wordt je geïnformeerd over de data en tijden voor de opbouw. Meld je aan!

Parkeren

Je helpt mee aan een gastvrij ontvangst van alle vrijwilligers, standhouders, bands en bezoekers. Je wijst mensen naar de juiste plaats waar ze zich kunnen melden. Leveranciers verwijs je naar hun losplaats en daarna verwijs je hen naar de parkeerplaatsen. Meld je aan!

Techniek

Vind jij het leuk om de beamer te bedienen? Of heb je ervaring met licht/geluidstechniek? Meld je dan aan als vrijwilliger hiervoor! We zijn op zoek naar meerdere personen die de beamer willen bedienen. Meld je aan!

EHBO

We vinden het erg belangrijk om een veilige omgeving te bieden aan onze bezoekers en vrijwilligers. Daarom ben jij als EHBO’er van groot belang! Heb jij een EHBO/BHV diploma? Meld je aan!

Promotie

Ben je creatief, enthousiast en heb je leuke ideeën? Meld je dan aan voor het promotie team! Vind je het leuk om de website en/of social media bij te houden? Ben je een goede fotograaf en wil je foto’s maken tijdens Pinksterfeest316? Meld je aan!

Kinderwerk

Je helpt mee om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen door tijdens de programma’s de kinderen te begeleiden en te helpen. Als je voorkeur hebt voor/ervaring hebt met een bepaalde groep geef dit dan tijdens het aanmelden aan bij voorkeuren.  Meld je aan!

Kinderoppas

Er is geen programma voor de allerkleinsten van 0-4 jaar maar we zijn wel op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de kinderoppas op zaterdag, zondag en maandag. Belangrijk is dat je affiniteit en ervaring hebt met deze doelgroep. Meld je aan!

Buitenterrein

Vind jij het leuk om mee te denken in activiteiten die op het terrein te beleven zijn en hierin te helpen? Of vind je het heerlijk om je creativiteit los te laten op het passend aankleden en inrichten van een tent? Meld je aan!

Ministry en Pastoraat

Tijdens de verschillende programma’s van Pinksterfeest316 is er een team van mensen die graag wil bidden voor mensen die geraakt zijn door woorden of liederen of mensen die graag gebed willen ontvangen. Wil je hier aan meewerken? Meld je aan!

Overig

Ben jij benaderd voor een bepaalde taak en staat dat er niet tussen? Vink dan ‘overig’ aan en geef bij voorkeur aan wat je precies gaat doen en wie je teamleider is. Meld je aan!

AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER

Voor- en achternaam (verplicht)

Straat + huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Mail (verplicht)

telefoonnummer

Meewerken bij*

Maat t-shirt*

Ik heb al een t-shirtIk heb nog geen t-shirt

Beschikbaar op*
wo 16 mei (opbouw)do 17 mei (opbouw)vr 18 meiza 19 meizo 20 meima 21 meidi 22 mei (terrein afbouw)

Tijdstip
9:00 - 24:009:00 - 17:0016:30 - 24:00