Pinksterfeest de Hoeve. Een groot succes

Na maanden van voorbereiding was het het afgelopen Pinksterweekend zover.
Het eerste tent Pinksterfeest in de Hoeve en omstreken. Dit was bijzonder geslaagd. Ook het weer werkte gelukkig mee.

Pinksterfeest de Hoeve. Een groot succes

 

Na maanden van voorbereiding was het het afgelopen Pinksterweekend zo ver. Het eerste tent Pinksterfeest in de Hoeve en omstreken.

 

 

 

Met Pinksteren vieren we de uitstorting van de Heilige Geest.

Zondagmiddag was de start met een survivaltocht voor de jeugd. Dit was bijzonder geslaagd. Ook het weer werkte gelukkig mee. Het bleef ’s middags droog. En wat was het gezellig druk.

Zondagavond was er een praise avond met de band Sân. Ze brachten eigentijdse praise liederen ten gehore. Het geheel werd op een heel inspirerende manier aan elkaar gepraat door Kenneth Verbeek. De aanwezigen zongen uit volle borst met de liederen mee. Het was een Feest.

Maandagmorgen was er een gezinsdienst met als voorganger Ds. P. Rozeboom uit Rijnsburg. Een goede bekende in deze buurt. Ds. P. Rozeboom heeft jaren in de PKN kerk van Wolvega gestaan. Ook was er een kinderdienst geleid door Elly Zuiderveld. Er werden liedjes door de kinderen geleerd, die ze aan het eind van de gezinsdienst samen met Elly in de grote tent aan ons leerden. Prachtig , wat een enthousiasme.

Na de dienst was er koffie drinken en kon je een broodje hamburger kopen. Dat ging er wel in. Er werd hard gewerkt door de hamburgerbakkers.

We kijken terug op een zeer geslaagd Pinksterfeest en hopen bij leven en welzijn het volgend jaar weer te organiseren.

Met dank aan alle vrijwilligers en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt.