=== Terrein Pinksterfeest 316 WIJNJEWOUDE ===

Ervaar Pinksteren ten volle! Door te kamperen bij het Pinkersterfeest316 beleef je dit feest op een intense wijze: op het Pinksterfeest-terrein ben je in de natuur, je hebt meer tijd en door het weekend samen op te trekken met andere christenen, verdiep je je geloof.

Het Pinksterfeest316 is een feest voor jong en oud, voor individuen en gezinnen/groepen. Er is een breed en waardevol programma: fijne diensten, verdiepingsmomenten en ontspannende en sportieve activiteiten! Het is een plek voor een dag (deel), maar ook voor een heel weekend.

Wil je als groep komen kamperen? Dat kan ook!  Zie hiervoor het opgave formulier. Pinksterfeest 316 heeft een nieuw accent gelegd voor het Pinksterfeest in Wijnjewoude. De combinatie van het Pinksterfeest programma met kamperen geeft een extra dimensie aan de geloofsbeleving. De extra dimensie zit in de verbinding:

  • De ontmoeting en het optrekken met elkaar in Gods aanwezigheid.
  • Het delen en beleven van het leven als broers en zussen van elkaar.
  • De diepere gesprekken waardoor het wortelen in geloof en liefde concreet wordt.
  • Een plek voor het gezin om te zijn en tot rust te komen.

We hebben gemerkt dat kamperen op dit feest een krachtige uitwerking kan hebben. Daarom het extra accent. Er is op het kampeerterrein ruimte voor programmering en/of spontane gezamenlijke momenten. Alles met elkaar maakt dit Pinksterfeest 316 tot een mooie plek voor het hele gezin met momenten van gezamenlijke vieringen en workshops. Bekijk dit filmpje om een indruk te krijgen:

Reserveer een plaats op de camping

Samen kamperen op Pinksterfeest316

Meld je aan als vrijwilliger voor het Pinksterfeest

Samen meebouwen aan Pinksterfeest316

We willen jullie van harte uitnodigen om Pinksterfeest 316 samen met ons te beleven en inhoud te geven!

Dit jaar is er voor jongeren ouder dan 18 jaar de mogelijkheid op een apart jongerenveld te staan. Zijn de financiën voor jou een reden om niet te kunnen komen kamperen, dan willen we je vragen om dat te melden bij kamperenpf316@uniteinchrist.nl. Financiën mogen geen belemmering zijn.

Kamperen bij Pinksterfeest 316 betekent:

  • Kamperen in de natuur: puur zoals het kan zijn en back-to-basic: geen water en electra bij je kampeerplek. Er is voor een beperkt aantal plaatsen stroomvoorziening aanwezig. Vooral bedoeld voor mensen, die dat echt nodig hebben. Graag aangeven op het formulier, de kosten voor stroomgebruik worden doorberekend, dit zal € 6,- per nacht per plaats zijn.
  • Koud en warm water is natuurlijk wel beschikbaar;
  • Jongeren ouder dan 18 jaar kunnen op een apart jongerenveld;
  • Er zijn toiletten en douches op het terrein;
  • Warme maaltijden zijn van te voren te reserveren (via de aanmeldlink voor de kampeertickets). Overige maaltijden zijn ter plekke te bestellen.

De kosten voor een persoon voor het gehele weekend zijn:

Vroegboek korting tot 15 april:

Kind 0-9: €5,-
Tiener 10-18: €12,50,-
Volwassenen: €32,-

Reguliere prijs:

Kind 0-9: €5,-
Tiener 10-18: €15,-
Volwassenen: €40,-

We hebben vacatures voor mensen die willen helpen met de voorbereiding en voor mensen die tijdens de pinksterdagen zelf willen helpen; wil je meer weten? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Wel kamperen, maar niet op het feestterrein?

Hier wat mogelijkheden in de omgeving.

Camping Wijnjeterp
Camping Utsicht
Campings omgeving