Hier vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Wat is het adres?

Het Pinksterfeest wordt gehouden op het terrein waar ook altijd Pinksterfeest Wijnjewoude was. Het adres is: ‘Ald Duerswald’ in Wijnjewoude (Friesland). De route zal duidelijk aangegeven worden.

Is de toegang gratis?

Het Pinksterfeest 316 is gratis toegankelijk voor iedereen. Tijdens de samenkomsten zal er een collectie worden gehouden waar iedereen vrijblijvend aan kan geven. De collectie is bestemd voor de vergoeding van de onkosten.

Kan ik ook een dag of dagdeel komen?

Zeker, het gehele weekend is vrij toegankelijk voor iedereen en alle onderdelen en activiteiten kunnen afzonderlijk bezocht worden. In het gehele weekend zit wel een opbouw in het thema.

Kan ik ook blijven slapen?

Op het terrein is een kampeerterrein waar je kunt blijven overnachten in je eigen tent of caravan. Hiervoor moet je je wel vantevoren aanmelden. Je kunt je hier aanmelden. Daarnaast zijn er in de buurt verschillende campings in de omgeving.

Wat is er anders nu er een samenwerking is?

We hebben samen met God en met elkaar gezocht naar hoe we het Pinksterfeest vorm mochten geven. Het mag echt een nieuw evenement worden met een eigen identiteit. Toch zullen er veel dingen nog te herkennen zijn vanuit zowel Pinksterfeest Wijnjewoude als Festival316. Er zal onder andere op zaterdag avond een muziekavond zijn vooral gericht op tieners en jongeren, zoals dit bekend was voorheen bij Festival316. Daarnaast is er op maandagochtend de bekende evangelisatiedienst zoals die bekend was bij Pinksterfeest Wijnjewoude.