PROGRAMMA PINKSTERFEEST 316

Het pinksterfeest 316 zal gehouden worden in het pinksterweekend van 17 mei t/m 20 mei 2024. Lees hieronder alles over de sprekers, verdiepingsmomenten, activiteiten en bands.

Pinksterfeest 316 in Wijnjewoude Noord Nederland (adres Ald Duerswâld te Wijnjewoude), een feest met een programma voor daggasten of kom een heel weekend kamperen!

Thema 2024 is bekend!
Jezus maakt vrij?!

‘Dus wanneer de Zoon u vrij zal maken zult u werkelijk vrij zijn!‘ Johannes 8 vers 36.

In dit Thema zijn de Vader, de Zoon en de Heilige Geest betrokken. De Heilige Geest zelf wil ons verzekeren, dat wij Gods kinderen zijn om Hem aan te kunnen roepen als Abba Vader.

Een prachtig thema om met elkaar in onderweg te zijn tijdens het Pinksterweekend. Die vrijheid te ontdekken en met elkaar te beleven als Zijn Kinderen. Een dienst of seminar te beleven met elkaar is heel mooi en kan krachtig zijn. Een heel weekend met elkaar beleven kan zoveel meer zijn, omdat je dan een aantal dagen optrekt met elkaar in Gods aanwezigheid.

Er zijn programma’s voor jong en oud en er is ruimte om erbij te kamperen. Een beeld daarbij vanuit de Bijbel is dat het volk van God optrok naar Jeruzalem en tijd apart zet om bij elkaar te zijn, God te aanbidden en samen feest te vieren.

Wij nodigen jullie uit om samen met ons het Pinksterfeest 316 te vieren.

Blijf op de hoogte van het meest actuele nieuws op onze Facebook en Insta pagina’s

Programma 2024

Nieuws Programma Pinksterfeest 316

Sprekers Pinksterfeest 316 grotendeels bekend.

Hierbij een kleine greep uit het programma voor het hele weekend

 • Wouter en Nadina de Vos voor de speciale (Noorder) vrouwen avond en (Noorder) mannen avond op de vrijdag avond.
 • Joke Buis en band op de zaterdag middag.
 • Gor khatchikyan op de zondagochtend.
 • Orlando Bottenbley op de maandagochtend.
 • Kokkie de Clown.
 • Kinder Theater met Carla Vis voor de king kids.
 • Kinder Theater met Elmar Hofstee voor de Cornerstone.
 • Tieners en jongeren.
  • Zaterdagmiddag een gezellige middag vol spanning en sportiviteit.

Wie wordt het beste team met levend tafelvoetbal? Kom gewoon langs of geef je alvast op met je team. Zo maken we er samen een gezellige en sportieve middag van.

  • Zondagmorgen komt Joël Ricardo uit Amsterdam spreken voor tieners, dat wil je natuurlijk niet missen.

Zo krijgt het programma steeds meer vorm. Naast sprekers is er een veelzijdig programma gemaakt van workshops, muziek, creativiteit en aanbidding voor het hele gezin. Zo hebben we dit jaar opnieuw bijeenkomsten voor bijzondere mensen. Volg de website www.pinksterfeest316.nl , waar het programma steeds meer aangevuld zal worden.

Het Thema : Jezus maakt vrij?! loopt als een rode draad door alle programma’s heen. Wij kijken uit naar wat God gaat doen tijdens het weekend. Elke keer weer merken we dat de impact van een Thema heel groot kan zijn. De grootte heeft vaak te maken met het verlangen waarmee je komt. God wil je verlangens vervullen. Luc 11: 9-13. Wie zoekt zal vinden en wie bidt zal ontvangen! En je ontvangt in elk geval De Heilige Geest als je er om vraagt! De belofte van Pinksteren voor iedereen!

Ps 42: 1. Zoals een hert naar water snakt, zo verlang ik naar U, God.  Mijn hele innerlijk verlangt naar de levende God. Vs 12. Ik wil op God vertrouwen, eens zal ik Hem zeker weer loven, want Hij is mijn bevrijder en mijn God!

PROGRAMMA

Meld je aan als vrijwilliger voor het Pinksterfeest

Samen meebouwen aan Pinksterfeest316

Samen maken we er een groot feest van tot eer van God! Voor verschillende onderdelen zijn wij op zoek naar vrijwilligers, vanaf 16 jaar.

Reserveer een plaats op de camping

Samen kamperen op Pinksterfeest316

Samen maken we er een groot feest van tot eer van God! Voor verschillende onderdelen zijn wij op zoek naar vrijwilligers, vanaf 16 jaar.