Jezus maakt vrij?!
december 22, 2023 administratie Pinksterfeest 316

Thema Pinksterfeest 316 2024 is bekend! Jezus maakt vrij?!

JEZUS MAAKT VRIJ?!

‘Dus wanneer de Zoon u vrij zal maken zult u werkelijk vrij zijn!‘ Johannes 8 vers 36.

In dit Thema zijn de Vader, de Zoon en de Heilige Geest betrokken. De Heilige Geest zelf wil ons verzekeren, dat wij Gods kinderen zijn om Hem aan te kunnen roepen als Abba Vader.

Rom. 8:15, 16: door Zijn Zoon Jezus als redder en verlosser!

Vrijheid ligt onder vijandelijk vuur. Ook heel letterlijk in deze tijd. De geestelijke strijd op dit gebied. En dan ‘werkelijk vrij’ zijn? Wat en hoe  zou dat kunnen zijn? En kan dat wel? Vrij van schuld, schaamte, eenzaamheid, oordelen, belemmeringen, mijn eigen ik en vul maar in! En als ik dan vrij zou zijn, hoe kan ik daar vrij van blijven?

Jezus maakt vrij?!

Een prachtig thema om met elkaar in onderweg te zijn tijdens het Pinksterweekend. Die vrijheid te ontdekken en met elkaar te beleven als Zijn Kinderen. Een dienst of seminar te beleven met elkaar is heel mooi en kan krachtig zijn. Een heel weekend met elkaar beleven kan zoveel meer zijn, omdat je dan een aantal dagen optrekt met elkaar in Gods aanwezigheid.

Er zijn programma’s voor jong en oud en er is ruimte om erbij te kamperen. Een beeld daarbij vanuit de Bijbel is dat het volk van God optrok naar Jeruzalem en tijd apart zet om bij elkaar te zijn, God te aanbidden en samen feest te vieren.

Wij nodigen jullie uit om samen met ons het Pinksterfeest 316 te vieren.