oktober 17, 2018 administratie Geen categorie

Een tipje van de sluier

Pinksterfeest 316             Voor het hele gezin                        7 t/m 10 juni 2019

Pinksterfeest 316 is ontstaan uit Pinksterfeest Wijnjewoude en Festival316 met in het jaar 2017 de eerste editie. De slogan was: In eenheid de naam van Jezus Christus verkondigen aan alle mensen.

In 2019 is het 40 jaar geleden, dat Pinksterfeest Wijnjewoude startte met een openluchtdienst. In de krant stond dat er 12 apostelen geleverd werden om er op uit te trekken. Een prachtig begin gebaseerd op: Trek eropuit en maak alle volken tot mijn ​leerlingen​ en ​doop​ ze in de naam van de Vader en van de Zoon en van de ​heilige​ Geest. Leer hun alles onderhouden wat ik jullie heb opgedragen. Matt 28:18-20. En dat is nog steeds wat ons drijft. Daar willen we elkaar in zo’n weekend mee aanmoedigen.

Pinksterfeest 316 wil graag een ontmoetingsplek zijn in de aanwezigheid van God, waar je een aantal dagen met elkaar kunt optrekken. Daarom is er ook de mogelijkheid om te kamperen op het terrein. We willen je ook aanmoedigen om dat eens te proberen. Je ontmoet andere gelovigen en spreekt met elkaar door over wat je bezig houdt.

Het programma is daar ook op gericht. We hebben namelijk het hele weekend een programma voor het hele gezin van jong tot oud. Er zijn kinderprogramma’s voor 4 verschillende leeftijdgroepen. Daarnaast nog een speciaal programma voor tieners, jongeren en volwassenen. Nieuw is dit jaar, dat er speciaal op de zaterdagavond een aanvullend programma zal zijn, die meer gericht is op de ouderen. We hebben de afgelopen jaren gemerkt, dat die groep zich minder aangesproken voelde. Er is met Pinksterfeest 316 een nieuw tijdperk aangebroken, maar het evangelie is voor iedereen en dat willen we ook graag zichtbaar maken in het programma.

We kijken er het komende Pinksterfeest naar uit dat de onderstaande woorden uit Matt. 28 het komende pinksterfeest zichtbaar, tastbaar en voelbaar zijn;

  1. Mij is alle macht gegeven in de hemel en op de aarde.
  2. En vergeet nooit: ‘ik ben altijd bij jullie, totdat de nieuwe wereld komt.’