februari 15, 2019 administratie Geen categorie

Vrijwilligers gevraagd en mogelijkheden kamperen

7 t/m 10 juni 2019

Het programma voor Pinksterfeest 316 is in de afrondende fase. Er is sprankelend programma voor jong en oud van vrijdagavond tot en met maandagochtend.

Dit jaar verbinden we tijdens het Pinksterweekend alle onderdelen van Unite in Christ met elkaar. Door de samenkomst rond het kruis midden op het terrein ontstaat verbroedering, ook binnen de stichting.

We starten met de Noordermannenavond, waarbij tegelijkertijd ook een vrouwenprogramma opstart. De jongeren en tieners starten met Ijsbreker. Voor de bovenbouw van de basisschool is er een filmavond.

Voor de jongere kinderen start het programma op zaterdagochtend. Zondagmiddag vieren zij het Pinksterfeest met elkaar met kindertheater Simon en Zo.

Zie, Ik ben met jou!

Deze woorden gaf Jezus mee aan zijn discipelen toen Hij hen uitzond, de wereld in, om aan alle mensen het goede nieuws van de komst van Christus te vertellen. Wat een bemoediging en kracht gaat uit van deze belofte!

Voor de verdere invulling van de teams vragen we vrijwilligers die eerder meegewerkt hebben aan Pinksterfeest 316 en het is mooi als er ook nieuwe mensen hieraan mee willen bouwen. Alle talenten zijn nodig! Kijk op onze website en meld je aan. Uiteraard kan je eerst ook vrijblijvend informatie aanvragen bij de projectleiding (06-11795777).

Kamperen

Kom je meerdere dagen op Pinksterfeest 316 van 7 t/m 10 juni 2019 en ben je op zoek naar een slaapplek? Op het Pinksterfeestterrein kun je ook kamperen. En dat willen we ook aanbevelen. Graag willen we Pinksterfeest 316 maken tot een plek waar het Evangelie van Jezus verteld en beleefd wordt. Ook een plek waar je tot rust mag komen.

Wij hebben gemerkt dat de combinatie van het Pinksterfeest programma met kamperen een extra dimensie geeft aan de geloofsbeleving. Zo mogen we de verbinding, de eenheid ervaren die we hebben als christenen. Dat zijn ook de redenen dat we mogelijkheid willen bieden om op het terrein te kamperen. Dus we willen je van harte uitnodigen om van de gelegenheid gebruik te maken.

Kamperen bij Pinksterfeest 316 betekent:

  • Er zijn geen stroomvoorzieningen;
  • Koud en warm water is beschikbaar.
  • Er zijn toiletten en douches op het terrein.