Zie, Ik ben met je!

Deze woorden gaf Jezus mee aan zijn discipelen toen Hij hen uitzond, de wereld in, om aan alle mensen het goede nieuws van de komst van Christus te vertellen. Wat een bemoediging en kracht gaat uit van deze belofte! Wij willen dit graag samen met jou ervaren, uitzien naar de uitstorting van de Heilige Geest. Kom in het Pinksterweekend naar Wijnjewoude, het programma belooft een geweldig Pinksterfeest!

Derde editie Pinksterfeest 316 vindt plaats van 7 t/m 10 juni 2019 in Wijnjewoude

De muziekavond op zaterdagavond is terug op het programma. Soul Survivor leidt de Firenight met lofprijs, worship en aanbidding. In de Celebrationtent is samenzang met Joke Buis die vanuit haar grote liefde voor het oude kerklied de oude gezangen en liederen opnieuw voor het voetlicht brengt.

Programma

Het weekend van Pinksterfeest 316 staat vol inspirerende samenkomsten en workshops voor jong en oud:

Benjaminplein:  3 jaar t/m groep 3. De kinderoppas voor de allerkleinsten gedurende de ochtendsamenkomsten in een aparte tent

King Kids:        groep 4 t/m 6

Corner Stone:   groep 7 & 8

Level-up:          tieners van de brugklas t/m 17 jaar

Next-level:        jongeren 17+

Celebration:      volwassenprogramma

Vrijdagavond begint met de slot avond van de Noordermannen met daarnaast een vrouwenavond. Hadassa Praise verzorgt een gezamenlijke start en einde van de avond. Ondertussen is er een filmavond voor de kinderen. De tieners en jongeren starten met Meet & Greet.

Op de drie ochtenden is er een parallel programma voor alle leeftijden, inclusief oppas voor allerkleinsten. De band Laud begeleid de samenkomsten in de grote tent. Sprekers zijn Gerbram Heek, Hans Maat en Steve van Deventer. Geert Mollema en Boaz Kerkmeester gaan beurtelings in gesprek met de tieners en jongeren.

Zaterdagmiddag organiseert Outdoor Bakkeveen een expeditie survival voor de tieners, jongeren en volwassenen. De organiseert BLOEI een inspirerende wandeling in de omgeving. Voor de kinderen worden aparte activiteiten per leeftijdsgroep aangeboden.

Zaterdagavond is de muziekavond in twee tenten. Joke Buis neemt het publiek mee in de grote tent met traditionele muziek en samenzang. Achter op het terrein is de firenight met Soul Survivor.

Zondagmiddag is het kindertheater Simon en Zo voor de kinderen van 3 jaar t/m groep 8. Ondertussen zijn er clinics voor de tieners en jongeren en verdiepingsmomenten voor de volwassenen.

Zondagavond is in de grote tent een samenkomst met Karim Landoulsi en One Choice. Coen Nuijten is terug voor de tieners en Jelmer Bijlstra neemt de jongeren mee in het thema voor dit jaar.

Maandagochtend is de traditionele evangelisatiedienst met Steve van Deventer en Laud.

Het complete programma vind je op https://www.pinksterfeest316.nl/timetable.
De toegang is gratis, net als de kinderoppas en het parkeren. Bij de samenkomsten voor volwassenen wordt gecollecteerd ter bestrijding van de onkosten.

Kamperen

Kom je meerdere dagen op Pinksterfeest316 van 7 t/m 10 juni 2019 en ben je op zoek naar een slaapplek? Op het Pinksterfeestterrein kun je ook kamperen. En dat willen we ook aanbevelen. Graag willen we Pinksterfeest 316 maken tot een plek waar het Evangelie van Jezus verteld en beleefd wordt. Ook een plek waar je tot rust mag komen.

Wij hebben gemerkt dat de combinatie van het Pinksterfeest programma met kamperen een extra dimensie geeft aan de geloofsbeleving. Dat is ook de reden dat we mogelijkheid willen bieden om op het terrein te kamperen. Dus we willen je van harte uitnodigen om van de gelegenheid gebruik te maken.

Kamperen bij Pinksterfeest316 betekent:

•           Er zijn geen stroomvoorzieningen;

•           Koud en warm water is beschikbaar;

•           Er zijn toiletten en douches op het terrein.

Aanmelden kan via de website: https://www.pinksterfeest316.nl/kamperen/

Vrijwilligers

Gelukkig hebben we al heel veel aanmeldingen ontvangen. Daar zijn we heel blij mee.

Helaas zijn nog niet alle teams het hele weekend voldoende bemand. We zoeken nog:

  • EHBO-ers
  • gastheren en –dames
  • patatbakkers
  • woensdagochtend 5 juni tenten opbouwen
  • afbouw op dinsdagavond 11 juni
  • fotografen.

Wil je ook een dagdeel meewerken? Meld je aan: https://www.pinksterfeest316.nl/meewerken/. Uiteraard kan je eerst ook vrijblijvend informatie aanvragen bij de projectleiding (06-11795777).