maart 13, 2019 administratie Geen categorie

 In U weet ik wie ik ben

 

Bekijk en luister het lied (Nederlandstalige versie) en Bekijk en luister het lied (engelstalige versie) )

Dit lied staat centraal tijdens het Pinksterfeest van 7 t/m 10 juni 2019. Het verwoordt prachtig hoe het thema ‘Zie Ik ben met jou’ ons hart kan beroeren en zo doorwerkt in ons verdere leven.

Dit is vertaald in een inspirerend programma voor jong en oud van vrijdagavond t/m maandagochtend Bekijk hier het programma. Dit jaar verbinden we tijdens het Pinksterweekend alle onderdelen van Unite in Christ met elkaar rond het kruis midden op het terrein van het Pinksterfeest in Wijnjewoude.

Promotie

Momenteel werken we op de achtergrond aan de voorbereidingen zoals het ontwerpen van promotiemateriaal. We merken dat een persoonlijke uitnodiging warm is en willen jullie vragen om deze gezamenlijk te verspreiden in de kerken, scholen en dergelijke. Wil jij in de maand mei flyeren in je eigen kerk of dorp? Meld je dan aan: (klik hier om te mailen).

Vrijwilligers

In april gaan we aan de slag met de invulling van de teams. Heb jij vorig jaar meegewerkt en wil je dit jaar weer je steentje bijdragen? Meld je dan nu aan. Uiteraard kan je eerst ook vrijblijvend informatie aanvragen bij de projectleiding (06-11795777).

Kamperen

Kom je meerdere dagen op Pinksterfeest316 van 7 t/m 10 juni 2019 en ben je op zoek naar een slaapplek? Op het Pinksterfeestterrein kun je ook kamperen. We willen Pinksterfeest 316 maken tot een plek waar het Evangelie van Jezus verteld en beleefd wordt. Ook een plek waar je tot rust mag komen.

Wij hebben gemerkt dat de combinatie van het Pinksterfeest programma met kamperen een extra dimensie geeft aan de geloofsbeleving. Zo mogen we de verbinding, de eenheid ervaren die we hebben als christenen. Dat zijn ook de redenen dat we mogelijkheid willen bieden om op het terrein te kamperen. Dus we willen je van harte uitnodigen om van de gelegenheid gebruik te maken.

Kamperen bij Pinksterfeest316 betekent:

  • Er zijn geen stroomvoorzieningen;
  • Koud en warm water is beschikbaar;
  • Er zijn toiletten en douches op het terrein.

Aanmelden kamperen kan hier.