november 6, 2020 administratie Geen categorie

Nieuwe richting voor Pinksterfeest 316

Elk jaar starten we met de nieuwe editie van Pinksterfeest 316 door samen te bidden en samen te zoeken naar het plan van onze Heer. Dat is heel speciaal. We geven daar mee het roer uit handen.

Door de Corona regels van afgelopen jaren en het groeiende succes van Pinksterfeest 316 de jaren er voor, moesten we ook kijken naar andere richtingen voor Pinksterfeest 316.

Samen bidden, samen zoeken naar het plan van de Heer. Dit leidde onder meer tot Dorpentocht 316 in 2021. Tussen Pasen en Pinksteren trokken we – 42 dagen lang – dagelijks met het kruis door Noord Nederland. Iedere dag weer een andere groep christenen die mee liep.

Het andere plan waar het bidden en zoeken toe geleid heeft, was om Pinksterfeest 316 voortaan lokaal te organiseren. Meerdere kleine Pinksterfeesten in hetzelfde Pinksterweekend. Op verschillende plaatsen in Noord Nederland, samen met de mensen uit de plaatsen en de omgeving.

We hebben onderzocht wat mogelijk zou kunnen zijn met kleinere samenkomsten. In 2021 heeft dit geresulteerd in een klein Pinksterfeest 316 in Dokkum: een pilotproject. Lees hier een korte impressie.

Onderstaande videoboodschap is opgenomen in het najaar van 2020. Toen vroegen we specifiek voor 2021 om mee te doen en lokaal Pinksterfeest 316 te organiseren. Inmiddels is dit dus de oproep voor 2022 en eventueel de jaren daarna! Heb je interesse om Pinksterfeest 316 in jouw dorp of stad te organiseren of wil je eerst meer weten? Bekijk de videoboodschap en stuur ons een mail, dan nemen we zsm contact op! info@uniteinchrist.nl