december 21, 2017 administratie Geen categorie

PINKSTERFEEST 316 IN 2018

Het thema van het tweede Pinksterfeest 316 in mei 2018 is ‘IK BEN’! Jezus zegt dat Hij het brood is dat Leven geeft. Hij zegt: ‘Wie bij Mij komt zal geen honger meer hebben en wie in Mij gelooft zal nooit meer dorst hebben’.

Na een samenwerking met stichting Pinksterfeest Wijnjewoude gaat Pinksterfeest316 nu verder onder de vlag van Unite in Christ. Vorig jaar was het thema EENHEID. Die eenheid binnen het vrijwilligersteam is dankzij de Heilige Geest tot stand gekomen rond het kruis op het terrein aan Ald Duerswâld. Deze eenheid mochten we daarna uitdragen naar de 3.000 gasten die op het vierdaagse programma afkwamen.

Op de voorbereidende gebedsavond voor het komende feest in 2018 vroegen we ons af wat ons belangrijkste werk is. In vers 29 van Johannes 6 antwoordde Jezus zijn leerlingen: ‘Dit moet u voor God doen: geloven in Hem die Hij gezonden heeft’. Hem bekendmaken is het beste en het mooiste wat we kunnen doen, een heel weekend lang! In vers 27 zegt Jezus ook: ‘Doe geen moeite voor het voedsel dat vergaat, maar doe moeite voor voedsel dat niet vergaat en eeuwig leven geeft’. We willen tijdens dit Pinksterfeest in 2018 samen kijken naar Hem, het samen verwachten van Hem en ons samen keren tot Hem en zo de belofte van de Heilige Geest ontvangen, zodat men gezegend naar huis zal gaan.

Het Pinksterfeest is een feest wat we samen willen bouwen. We nodigen je uit om met ons te bouwen. Op de site kun je zien op welke plekken je kunt meewerken. Is er een plek waar jij enthousiast over bent? Meld je dan aan via de site. Switchen naar een ander team dan vorig jaar kan natuurlijk ook! Stuur dan een e-mailbericht naar je teamleider of naar communicatie@uniteinchrist.nl.