mei 18, 2022 administratie

Meet and greet

Wanneer het Pinksterfeest net is begonnen, willen we de kinderen van de bovenbouw de mogelijkheid geven om elkaar te ontmoeten en te leren kennen.

De meet and greet op vrijdag avond voor groep 5 tot en met 8 is een ontspannen bijeenkomst, met ontmoeting en spel en wordt geleid door de kinderleiding van het Pinksterfeest.

Deze bijeenkomst is in de Kingkids tent (deze tent is de rest van het weekend voor groep 1 tot en met 4, de Cornerstonde tent is voor groep 5 tot en met 8 de rest van het weekend)

Bekijk het gehele programma

 

READ MORE

april 29, 2022 administratie

Kindertheater TOV

Het verhaal van de ark van Noach spreekt ieder kind aan, want wat is er nou mooier dan dieren!
In deze voorstelling die is geïnspireerd door het verhaal van de ark van Noach worden de kinderen meegenomen in een afwisselende mengeling van ondeugende buikspreekpoppen, non-verbaal/ slapstick theater, educatieve informatie over dieren, bijbel getrouwe informatie over de ark en de zondvloed, muziek, interactie en een duidelijke boodschap over het belang van samenwerken en ieders unieke talenten!

Zondag 5 juni om 14:00 uur

Groep 1 t/m 4

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 29, 2022 administratie

Kindertheater Knettergek

Kindertheater Knettergek is een christelijk theater dat het evangelie wil vertellen aan kinderen van de basisschoolleeftijd door middel van verschillende voorstellingen. In onze voorstellingen staat Jezus centraal. We geven geen voorstellingen over normen en waarden alleen of gewoon voor het plezier, maar willen elke voorstelling weer vertellen over Gods liefde voor ons.

Kernwoorden die passen bij Kindertheater Knettergek zijn:

Enthousiast | afwisselend | Evangelie |Het gaat om Jezus | interactief

Zondag 5 juni 14:00 uur

Groep 5 t/m 8

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 29, 2022 administratie

Clown Kokkie

Clown Kokkie komt op zaterdag en zondag als publiekstrekker bij ons op het Pinksterfeest 316. Clown Kokkie zal dan komen om ballonfiguren te maken in het dier of figuur wat de kinderen willen, veel is mogelijk en mocht er iets zijn dat de clown toch niet kan maken van ballonnen dan wordt er samen met het kind overlegt wat er dan gemaakt kan worden.

Clown Kokkie neemt zijn kastje mee waarin hij enkele googeltrucks en zijn jongleerballen heeft zodat, hij op rustige momenten en zo nu en dan tussendoor het publiek kan vermaken met een truck of zijn jongleerkunsten kan laten zien.

Zaterdag 4 juni en zondag 5 juni 12:00 – 14:00 op het buitenterrein

Bekijk het gehele programma

READ MORE