mei 23, 2022 administratie

Aron Veninga

Muziek op het buitenterrein door Aron Veninga, singer-songwriter:

Ik ben Aron, singer-songwriter met een grote affiniteit met de Nederlandse taal.

In het dagelijks leven werkzaam als docent Nederlands én muziek, kan ik door middel van het schrijven van teksten twee grote voorliefdes verenigen: die voor het verhaal en het lied.

Mijn teksten gaan over het leven, dat me rijk aan verschijningsvormen elke dag weer kan verwonderen. Ik koppel mijn gevoelens bij datgene wat ik zie en ervaar graag aan de hoop dat het goedkomt, omdat er vertrouwen is op Hulp van Boven.

Pinksterfeest-316 voelt voor mij als een vorm van thuiskomen: in deze omgeving liggen mijn roots en in diverse bands en combo’s heb ik door de jaren heen muziek gemaakt op dit prachtige festival.

Ik zal kort na het lunchmoment op zaterdagmiddag spelen in een akoestische setting. In een mooie en grotendeels spontaan vorm te geven setlist combineer ik eigen nummers met hedendaagse aanbiddingsnummers en golden oldies in een door gitaarspel omlijst jasje. Ik kijk ernaar uit!

Zaterdag 4 juni van 12.30 – 14.00 op het buitenterrein

 

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 19, 2022 administratie

Kampvuur

Iedere avond vanaf 21.30 samen chillen bij het kampvuur voor tieners en jongeren op Pinksterfeest 316! Samen in gesprek met een hapje en een drankje.

Op zaterdagavond 4 juni om 22:00 uur komt Karim Landoulsi bij het kampvuur om de jongeren te ontmoeten.

Op zondagavond 5 juni komen Theo Tolsma en Arjen Bouma spreken over het onderwerp: Hoe zit het met de geestelijke wereld? Ben jij benieuwd naar of er meer is, kom dan langs! Be there!

 

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 13, 2022 administratie

Workshop Power of One

Deze workshop gaat over ‘Power of One’: In de Bijbel zien we dat Jezus invloed heeft op levens, Hij heeft effect en een krachtige inwerking op anderen. Jezus ziet ook jou, de ontmoeting met Jezus heeft ook bij jou invloed, effect en een krachtige inwerking. Van binnenuit ontstaat er verandering in je leven. Waar je aan vastzit wordt verbroken met de ontmoeting met Jezus. Hij maakt je helemaal vrij, door de kracht van de Ene. Bevrijd worden van het verleden. Karim wil jou meenemen tijdens het verdiepingsmoment in dit thema. En door de aanraking van Jezus in jouw leven, the One, kun jij the one zijn voor de ander. Jij kunt van invloed zijn, effect hebben en krachtig inwerken in het leven van mensen in jouw omgeving.

Door Karim Landoulsi op zaterdag 4 juni om 15 uur in de Next Level tent.

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 12, 2022 administratie

Gerbram Heek

In deze workshop denken we samen na over de urgentie van ons getuigenis, te dromen over hoe de kerk eruit zou kunnen zien en te zoeken naar een hoger doel dat ons verbindt en een gezamenlijk verhaal om te delen.

Mijn naam is Gerbram Heek, ik ben getrouwd met Marian en wij hebben twee kinderen (16 en 13). Sinds vier jaar ben ik predikant van de Fonteinkerk in Buitenpost.
Ik hou van de lokale kerk. Ondanks alles hebben nog steeds bijna alle Nederlanders een kerk om de hoek. Als die kerk vol is van Gods Geest, als ze haar gaven mobiliseert, als ze zich dienend naar buiten richt, dan gaat er een enorme kracht van haar uit. Wat zouden al die kerken in al die dorpen kunnen betekenen? Wat zou er, juist in de marges, zichtbaar worden van Gods koninkrijk en hoe kunnen we daarin schouder aan schouder staan. Elkaar bemoedigen, samen optrekken en zo ons gezamenlijk getuigenis versterken.
Zaterdagmiddag 4 juni 12:00-14:30 uur Workshop Eén in Christus als getuigenis

Bekijk hier het hele programma

READ MORE

april 29, 2022 administratie

Clown Kokkie

Clown Kokkie komt op zaterdag en zondag als publiekstrekker bij ons op het Pinksterfeest 316. Clown Kokkie zal dan komen om ballonfiguren te maken in het dier of figuur wat de kinderen willen, veel is mogelijk en mocht er iets zijn dat de clown toch niet kan maken van ballonnen dan wordt er samen met het kind overlegt wat er dan gemaakt kan worden.

Clown Kokkie neemt zijn kastje mee waarin hij enkele googeltrucks en zijn jongleerballen heeft zodat, hij op rustige momenten en zo nu en dan tussendoor het publiek kan vermaken met een truck of zijn jongleerkunsten kan laten zien.

Zaterdag 4 juni en zondag 5 juni 12:00 – 14:00 op het buitenterrein

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 23, 2022 administratie

Outdoor Levensweg spel

OUTDOOR LEVENSWEG SPEL

 

Op de zaterdagmiddag zullen wij voor jullie een outdoor levensweg spel organiseren.

Een spel wat je met een team en met verschillende leeftijden kunt spelen.

Voor elk team zal het spel anders verlopen.

Waarom? Jullie zullen zelf nl. op verschillende momenten zelf een keuze moeten maken.

Ga ik bijvoorbeeld voor de fysieke uitdaging of neem ik de puzzel?  Doen we de opdracht als team of heb ik mijn teamgenoten juist nodig?

 

Net zoals het echte leven zal een gedeelte voor jullie worden bepaald.

Door het gooien van de dobbelsteen weet je naar welke nummer je moet.

Hier is een vraag, opdracht of een keuze te vinden waarmee punten te verdienen zijn.

 

Welke weg neem jullie als team?

Past een weg met extra uitdagingen bij jullie of kiezen jullie voor een andere weg?

Zaterdag 4 Juni 14:00 uur buitenterrein

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 23, 2022 administratie

Band SIGN

Wij zijn SIGN, Salvation In God’s Name!

Met passie voor Jezus en muziek trekken wij er graag op uit om God op verschillende plekken te aanbidden.

Wij zijn een jonge groep muzikanten die van oorsprong uit verschillende kerken komen. Daarom zien wij er naar uit om te mogen dienen op Pinksterfeest 316 en samen met andere mensen onze God groot te maken!

Zaterdag 4 juni 19.30 samen met spreker Karim Landoulsi

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 23, 2022 administratie

Workshop ‘Eenheid als getuigenis’

Workshop ‘Eén in Christus als getuigenis’

Wat zou jouw dorp ervan merken als jullie kerk verdwijnt? Wat is volgens jou de oorzaak van de crisis waar veel kerken in zitten? Waarom is een krachtig getuigenis in jouw dorp noodzakelijk?

In deze workshop wordt met elkaar nagedacht hoe het getuigenis in de dorpen krachtiger kan worden door als gelovigen in eenheid op te trekken.

We denken met elkaar na over de urgentie van ons getuigenis en we dromen over hoe de kerk er uit zou zien als we opnieuw zouden beginnen. We denken na over hoe we in eenheid op kunnen trekken door te zoeken naar een hoger doel dat ons verbindt en een gezamenlijk verhaal om te delen.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met praktische handreikingen, delen we succesfactoren, maar is er ook aandacht voor een weerbarstige werkelijkheid.

Doelgroep: voorgangers en leiders van kerken/missionaire organisaties.

Workshopleider: ds Gerbram Heek

Inspiratietekst komt uit het hogepriesterlijke gebed van Jezus: Laat hen één zijn Vader, zodat de wereld God leert kennen en zijn Zoon Jezus Christus (Joh.17;21,23)

Wanneer: Zaterdagmiddag 4 juni 2022 om 12:00-14.30 uur (inclusief lunch)

Waar: Pinksterfeest 316 in de grote Celebration tent

Opgave bij: hartvoor@uniteinchrist.nl, in verband met de lunch

Bekijk het gehele programma

READ MORE

maart 6, 2020 paulien

Martijn Dekker

Op zaterdagmorgen komt Martijn Dekker en wil met ons stil staan hoe Jezus naar ons toe komt en wat dat voor ons leven mag betekenen.

Continue reading Martijn Dekker

READ MORE

maart 17, 2019 paulien

Karim Landoulsi

Karim Landoulsi

Op zaterdagmiddag geeft Karim een verdiepingsmoment, zaterdagavond spreekt hij in de grote tent.

Continue reading Karim Landoulsi

READ MORE