mei 23, 2022 administratie

Jezus volgen: Altijd, Overal in Alles

Als we Jezus willen volgen dan doen we dat er niet even bij. Hij wil dat we Hem altijd volgen. Dus niet wanneer het ons uitkomt maar altijd, overal en in alles!

Wat houdt dat in? Hoe ziet ons leven er dan uit als we Hem daarin gehoorzamen? Aan de hand van de vijfvoudige bediening (adhv het boek 5Q van Alan Hirsch) neemt Janita Seinstra je mee op een interactieve manier (spel) de verdieping in om concreet handen en voeten te geven aan discipelschap.

Zondag 5 juni van 14.00 – 15.15 uur, in de stretchtent op het middenterrein

 

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 19, 2022 administratie

Kampvuur

Iedere avond vanaf 21.30 samen chillen bij het kampvuur voor tieners en jongeren op Pinksterfeest 316! Samen in gesprek met een hapje en een drankje.

Op zaterdagavond 4 juni om 22:00 uur komt Karim Landoulsi bij het kampvuur om de jongeren te ontmoeten.

Op zondagavond 5 juni komen Theo Tolsma en Arjen Bouma spreken over het onderwerp: Hoe zit het met de geestelijke wereld? Ben jij benieuwd naar of er meer is, kom dan langs! Be there!

 

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 19, 2022 administratie

Fifa toernooi 316

Word jij de nieuwe Fifa kampioen? Heb jij zin om je skills te testen en te laten zien dat jij het in je hebt om kampioen te worden? Kom dan op zondagmiddag 5 juni naar pinksterfeest 316 in Wijnjewoude en laat zien wat voor skills je in huis hebt! Be there!

Zondag 5 juni om 14.00 uur voor tieners en jongeren in de Next Level tent

Bekijk het gehele programma

 

 

READ MORE

mei 13, 2022 administratie

Kees de Vlieger

Op zondagochtend zal Kees de Vlieger in de grote tent spreken over: Het is Pinksteren!

In Handelingen 2 lezen we hoe de Heilige Geest werd uitgestort. Het was het begin van de gemeente, het lichaam van Christus op aarde. Zonder de Heilige Geest kunnen we niets. Daarom hebben we, net als de eerste gemeente toen, opnieuw een ‘Pinksteren anno 2022’ nodig! Hoe dit mogelijk is, wil Kees graag met ons delen.

Zondagmiddag zal Kees een verdiepingsmoment verzorgen: ‘Genezing en bevrijding’.

Kees is voor het Noorden geen onbekende. Al weer een aantal jaren terug kwam hij wekelijks naar het Noorden. Velen heeft hij onderwezen door middel van een praktische en dynamische cursus die gelovigen leert leerlingen van Jezus te zijn in de kracht van zijn Geest. We zien er enorm naar uit wat hij in het Pinksterweekend mag brengen.

Getuigenis van een van de deelnemers: “Een geweldig mooie cursus! Verrassend, vernieuwend en helend. Het: ‘van alles maar moeten vanuit mijn geloof’ is veranderd in ‘ik wil leven met en door God’.

Programma:

Zondag 5 juni om 10:00 uur samenkomst in de grote Celebration tent, onderwerp: ‘Het is Pinksteren’

Zondag 5 juni om 14 uur verdiepingsmoment ‘Genezing en bevrijding’ in de grote Celebrationtent

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 29, 2022 administratie

André van der Meer

Prison Break

“Eigenlijk verlangen we ten diepste dat jezus ons hart aan raakt.  En dat wij zonder schaamte in alle vrijmoedigheid bij de Jezus mogen zijn.”

Hoi, ik ben Andre van der Meer, 36 jaar. Ik ben getrouwd met Letty en samen hebben we vier kinderen. We wonen in Franeker. Ik heb passie voor Jezus en de volgende generatie binnen de kerk en in het bijzonder voor de traditionele kerk. Ik ben jongerenwerker en aanbiddingsleider. Daarnaast ben ik een inspirator en een motivator die met enthousiasme spreekt. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Zondagavond 5 juni voor tieners en jongeren, thema: Prison Break

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 29, 2022 administratie

Kindertheater TOV

Het verhaal van de ark van Noach spreekt ieder kind aan, want wat is er nou mooier dan dieren!
In deze voorstelling die is geïnspireerd door het verhaal van de ark van Noach worden de kinderen meegenomen in een afwisselende mengeling van ondeugende buikspreekpoppen, non-verbaal/ slapstick theater, educatieve informatie over dieren, bijbel getrouwe informatie over de ark en de zondvloed, muziek, interactie en een duidelijke boodschap over het belang van samenwerken en ieders unieke talenten!

Zondag 5 juni om 14:00 uur

Groep 1 t/m 4

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 29, 2022 administratie

Kindertheater Knettergek

Kindertheater Knettergek is een christelijk theater dat het evangelie wil vertellen aan kinderen van de basisschoolleeftijd door middel van verschillende voorstellingen. In onze voorstellingen staat Jezus centraal. We geven geen voorstellingen over normen en waarden alleen of gewoon voor het plezier, maar willen elke voorstelling weer vertellen over Gods liefde voor ons.

Kernwoorden die passen bij Kindertheater Knettergek zijn:

Enthousiast | afwisselend | Evangelie |Het gaat om Jezus | interactief

Zondag 5 juni 14:00 uur

Groep 5 t/m 8

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 29, 2022 administratie

Clown Kokkie

Clown Kokkie komt op zaterdag en zondag als publiekstrekker bij ons op het Pinksterfeest 316. Clown Kokkie zal dan komen om ballonfiguren te maken in het dier of figuur wat de kinderen willen, veel is mogelijk en mocht er iets zijn dat de clown toch niet kan maken van ballonnen dan wordt er samen met het kind overlegt wat er dan gemaakt kan worden.

Clown Kokkie neemt zijn kastje mee waarin hij enkele googeltrucks en zijn jongleerballen heeft zodat, hij op rustige momenten en zo nu en dan tussendoor het publiek kan vermaken met een truck of zijn jongleerkunsten kan laten zien.

Zaterdag 4 juni en zondag 5 juni 12:00 – 14:00 op het buitenterrein

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 29, 2022 administratie

Workshop: Never Miss A Chance To Dance

Mijn naam is Marloes Veenstra. Ik ben 39 jaar, getrouwd en 3 kids rijk. Sinds een kleine 4 jaar heb ik mijn eigen dansschool in Joure. Als kind al droomde ik van dansen, theater, podium. En het was dan ook niet gek dat ik al snel het podium in de kerk op liep en zoveel mogelijk met dans bezig was na schooltijd. Vervolgens heb ik er verschillend werk in gedaan en ben lessen gaan geven. In mijn hele dansperiode heb ik veel ervaren en weet hoe hard deze wereld is. Daarom wil ik dans niet vanuit techniek en perfectie aanbieden maar juist vanuit jouw eigen binnenste. Want uiteindelijk is dansen vanuit je hart niet alleen inspirerend voor jezelf maar ook voor een ander. Naast mijn reguliere lessen had ik het verlangen danslessen aan te bieden waarin God centraal staat. Dat de Bijbel open gaat en we beseffen hoe mooi het is in dans Hem te aanbidden, maar ook ontdekken hoe waardevol jij als Zijn kind bent in al jouw beweging. Dit heeft mij uiteindelijk ook de keuze doen maken om nu met een studie danscoaching te starten. Naast mijn lesaanbod zou ik graag de diepte ingaan met mijn dansers. Daar zit zoveel moois en een ondersteunende factor in de hulpverlening of in de kerk. Dit in het kort mijn ´dans´ verhaal.

En nu mag ik 5 juni met Pinksteren dans aanbieden aan de tieners. Wat super leuk! Maar wat gaan we doen…? In de workshop ‘Never Miss A Chance To Dance’ gaan we ontdekken wat dit inhoudt. Het is een slogan voor elke dag! Als het goed gaat en je happy bent, maar ook als je geen uitweg meer kent, bijvoorbeeld als je gevangen zit. Jezus volgen kan heel letterlijk met je voeten maar ook met je hoofd, met je hart en zelfs dus met je dans! Pak elke kans en ‘DANS In Zijn Vrijheid’ !

Tijdens de workshop gaan we dans beleven vanuit beweging maar ook vanuit je hart. Naast dat Jezus centraal staat gaan we ook plezier maken en zullen we zelfs spanning ervaren. Het hoofd thema van dit mooie weekend is ‘Jezus zegt: Volg Mij!’ Het sub thema voor deze dans workshop is ´Prison Break´. Een thema wat elke tiener aan zal spreken in deze workshop. We hopen dat er een mooie opkomst zal zijn.

Voor deze workshop hoef je geen dansachtergrond te hebben. Als jij wil dansen dan kom je gewoon lekker dansen. Je zult zien hoe veel talent je bezit! En natuurlijk ben je ook welkom als je wel danservaring hebt. Laat je dan door deze workshop nog meer uitdagen! Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te ontmoeten! Zie ik jou ook 5 juni?

Wil je mij nog iets beter leren kennen? Kijk dan op mijn insta @danceshapejoure. Mijn website is op dit moment al verouderd en er wordt gewerkt aan een nieuwe. Maar ook hier staat nog wat informatie www.danceshape.nl.

Swingende dansgroet,

Marloes Veenstra

DANCE SHAPE

Zondag 5 juni om 14:00 uur voor tieners en jongeren

Bekijk het gehele programma

READ MORE

maart 6, 2020 paulien

Workshop: burn-out

Marijke van Dijk vertelt tijdens de workshop op zondagmiddag over haar burn-out en hoe zij leerde om haar angsten te overwinnen zodat zij kan stralen voor God en mensen. Tijdens de workshop leer je om anders in de spiegel te kijken, de leugens te ontmaskeren en de moed te krijgen om een stap naar de overwinning te maken. Durf jij deze workshop aan? Kom, en durf te stralen.

Continue reading Workshop: burn-out

READ MORE