mei 20, 2022 administratie

Come as you are for women

Moe, zoekend naar rust en verlangend naar meer dan alleen flarden van je mooie, unieke ik?

Vrouw, wees welkom op deze bijzondere avond en veilige plek om tot je mooie zelf te komen, in te gaan in rust en vrede, te zijn wie je bent, in Zijn HEERlijke aanwezigheid.

Deze avond, speciaal voor jou, is er om zowel jezelf, als je Hemelse Vader op een nieuwe manier te ontmoeten. Wees verrast over Zijn mooie hart voor jou.

                ⁃   Just as you are and He is  –

Deze avond is in samenwerking met vrouwengroep Close Encounter en band Hadassa

Deze vrouwenavond is op vrijdag 3 juni 19.00 uur inloop, start 19.30 uur

 

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 19, 2022 administratie

Kampvuur

Iedere avond vanaf 21.30 samen chillen bij het kampvuur voor tieners en jongeren op Pinksterfeest 316! Samen in gesprek met een hapje en een drankje.

Op zaterdagavond 4 juni om 22:00 uur komt Karim Landoulsi bij het kampvuur om de jongeren te ontmoeten.

Op zondagavond 5 juni komen Theo Tolsma en Arjen Bouma spreken over het onderwerp: Hoe zit het met de geestelijke wereld? Ben jij benieuwd naar of er meer is, kom dan langs! Be there!

 

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 18, 2022 administratie

Meet and greet

Wanneer het Pinksterfeest net is begonnen, willen we de kinderen van de bovenbouw de mogelijkheid geven om elkaar te ontmoeten en te leren kennen.

De meet and greet op vrijdag avond voor groep 5 tot en met 8 is een ontspannen bijeenkomst, met ontmoeting en spel en wordt geleid door de kinderleiding van het Pinksterfeest.

Deze bijeenkomst is in de Kingkids tent (deze tent is de rest van het weekend voor groep 1 tot en met 4, de Cornerstonde tent is voor groep 5 tot en met 8 de rest van het weekend)

Bekijk het gehele programma

 

READ MORE

mei 4, 2022 administratie

Hadassa

Hadassa: de Hebreeuwse naam van Esther in het gelijknamige Bijbelboek. Een joods meisje dat  koningin werd, de vrouw van Ahasveros, de machtige vorst van het Perzische rijk.

In dit Bijbelboek is het Joodse volk in groot gevaar om uitgeroeid te worden, maar God laat in de bijbel zien dat Hij Zijn volk beschermt en daar mensen voor gebruikt.

Esther (Hadassa) is niet toevallig uitgekozen en getrouwd met de koning en met gevaar voor eigen leven gaat ze naar de koning om zijn hulp te vragen bij de bevrijding van haar eigen volk de joden, ze onthult haar ware identiteit. Ze zegt; Kom ik om, dan kom ik om!

Ook vandaag de dag heeft God een plan met ons leven! Wij kunnen ook een rol spelen als wij op Hem vertrouwen! Dit verhaal inspireert mij om de wil van God te doen wat het ons ook kost en te vertrouwen op zijn leiding, ook in de aanbidding!

Hadassa Praise is sinds april 2016 een initiatief door God in het hart gegeven aan Esther, zangeres van de band en organisator van de activiteiten van stichting Hadassa. Activiteiten gericht op samen komen om Jezus te aanbidden! Eenheid en liefde door de liefde van Jezus Christus!

De band bestaat uit meerdere geweldige muzikanten, vrienden van Hadassa die met hart en ziel en met veel toewijding voor geweldige muziek zorgen.

3 juni mag Hadassa God aanbidden met de vrouwen op het pinksterfeest316 in Wijnjewoude.

Come as you are for women!

Van harte welkom vrouwen!

Vrijdagavond 3 juni vanaf 19:00 uur, Vouwenavond

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 29, 2022 administratie

Bert Reinds

Come as You Are

Wellicht ken je ze ook, periodes waarin de verleidingen niet of nauwelijks zijn te weerstaan, je botten kraken en je ingewanden wegteren van de stresspijn, waarin falen, fouten en mislukkingen jou op de reservebank van het leven hebben geplaatst, waarin de geestelijke kaars in je leven lijkt uit te zijn gegaan. Een periode waarbij je je afvraagt: Wie zit er op mij te wachten?

Bert Reinds nodigt je uit om 3 juni 2022 naar de gezamenlijke Noordermannenavond te komen. Hij neemt je mee in de zoektocht naar het antwoord op die vraag. Bert die zelf aan het herstellen is uit een pittige Burnout periode weet waarover hij praat. Geen studeerkamerpraat of een zalvende preek.

Dit jaar zijn Bert en zijn vrouw Willemien 40 jaar getrouwd, hebben vijf zonen en vijf kleinkinderen. Recent vierde hij het 25 jarig jubileum van zijn praktijk Meandmyhouse. Hij loopt dus al een tijdje mee. Wil je meer over hem weten lees zijn getuigenis op: www.meandmyhouse.nl

God wil geen poppenkast, dus hierbij: Wie je bent, wat je doet, en welke situatie je ook leeft: Kom!

Gezamenlijke Noordermannen avond

Vrijdag 3 juni 19.30 in de Celebration tent

Bekijk het gehele programma

READ MORE