mei 23, 2022 administratie

Aron Veninga

Muziek op het buitenterrein door Aron Veninga, singer-songwriter:

Ik ben Aron, singer-songwriter met een grote affiniteit met de Nederlandse taal.

In het dagelijks leven werkzaam als docent Nederlands én muziek, kan ik door middel van het schrijven van teksten twee grote voorliefdes verenigen: die voor het verhaal en het lied.

Mijn teksten gaan over het leven, dat me rijk aan verschijningsvormen elke dag weer kan verwonderen. Ik koppel mijn gevoelens bij datgene wat ik zie en ervaar graag aan de hoop dat het goedkomt, omdat er vertrouwen is op Hulp van Boven.

Pinksterfeest-316 voelt voor mij als een vorm van thuiskomen: in deze omgeving liggen mijn roots en in diverse bands en combo’s heb ik door de jaren heen muziek gemaakt op dit prachtige festival.

Ik zal kort na het lunchmoment op zaterdagmiddag spelen in een akoestische setting. In een mooie en grotendeels spontaan vorm te geven setlist combineer ik eigen nummers met hedendaagse aanbiddingsnummers en golden oldies in een door gitaarspel omlijst jasje. Ik kijk ernaar uit!

Zaterdag 4 juni van 12.30 – 14.00 op het buitenterrein

 

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 4, 2022 administratie

Hadassa

Hadassa: de Hebreeuwse naam van Esther in het gelijknamige Bijbelboek. Een joods meisje dat  koningin werd, de vrouw van Ahasveros, de machtige vorst van het Perzische rijk.

In dit Bijbelboek is het Joodse volk in groot gevaar om uitgeroeid te worden, maar God laat in de bijbel zien dat Hij Zijn volk beschermt en daar mensen voor gebruikt.

Esther (Hadassa) is niet toevallig uitgekozen en getrouwd met de koning en met gevaar voor eigen leven gaat ze naar de koning om zijn hulp te vragen bij de bevrijding van haar eigen volk de joden, ze onthult haar ware identiteit. Ze zegt; Kom ik om, dan kom ik om!

Ook vandaag de dag heeft God een plan met ons leven! Wij kunnen ook een rol spelen als wij op Hem vertrouwen! Dit verhaal inspireert mij om de wil van God te doen wat het ons ook kost en te vertrouwen op zijn leiding, ook in de aanbidding!

Hadassa Praise is sinds april 2016 een initiatief door God in het hart gegeven aan Esther, zangeres van de band en organisator van de activiteiten van stichting Hadassa. Activiteiten gericht op samen komen om Jezus te aanbidden! Eenheid en liefde door de liefde van Jezus Christus!

De band bestaat uit meerdere geweldige muzikanten, vrienden van Hadassa die met hart en ziel en met veel toewijding voor geweldige muziek zorgen.

3 juni mag Hadassa God aanbidden met de vrouwen op het pinksterfeest316 in Wijnjewoude.

Come as you are for women!

Van harte welkom vrouwen!

Vrijdagavond 3 juni vanaf 19:00 uur, Vouwenavond

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 23, 2022 administratie

Band SIGN

Wij zijn SIGN, Salvation In God’s Name!

Met passie voor Jezus en muziek trekken wij er graag op uit om God op verschillende plekken te aanbidden.

Wij zijn een jonge groep muzikanten die van oorsprong uit verschillende kerken komen. Daarom zien wij er naar uit om te mogen dienen op Pinksterfeest 316 en samen met andere mensen onze God groot te maken!

Zaterdag 4 juni 19.30 samen met spreker Karim Landoulsi

Bekijk het gehele programma

READ MORE

maart 12, 2018 administratie

Laud

LAUD zorgt voor de aanbidding en begeleiding tijdens de ochtendsamenkomsten.

Continue reading Laud

READ MORE