mei 23, 2022 administratie

Christian Tan

De samenkomst in de grote tent op maandagochtend gaat over: ‘Met Jezus erop uit trekken in de kracht van de Heilige Geest’ en wordt geleid door Christian Tan

Christian Tan is 43 jaar, getrouwd met Nathalie en zij hebben drie kinderen. Hij heeft kerken geleid en gesticht in Zutphen, Aruba en nu meerdere tegelijk in en rond Overijssel.

Christian is hoofd kerkplanting voor de VPE, met als doel: honderd nieuwe kerken in tien jaar! Hun levensmissie is ‘Meer Jezus in Meer Mensen’: discipelen maken, leiders trainen en kerken planten – via stichting MEER JEZUS.

Maandag 6 juni om 10 uur in de grote Celebrationtent

 

Bekijk hier het hele programma

READ MORE

mei 13, 2022 administratie

Kees de Vlieger

Op zondagochtend zal Kees de Vlieger in de grote tent spreken over: Het is Pinksteren!

In Handelingen 2 lezen we hoe de Heilige Geest werd uitgestort. Het was het begin van de gemeente, het lichaam van Christus op aarde. Zonder de Heilige Geest kunnen we niets. Daarom hebben we, net als de eerste gemeente toen, opnieuw een ‘Pinksteren anno 2022’ nodig! Hoe dit mogelijk is, wil Kees graag met ons delen.

Zondagmiddag zal Kees een verdiepingsmoment verzorgen: ‘Genezing en bevrijding’.

Kees is voor het Noorden geen onbekende. Al weer een aantal jaren terug kwam hij wekelijks naar het Noorden. Velen heeft hij onderwezen door middel van een praktische en dynamische cursus die gelovigen leert leerlingen van Jezus te zijn in de kracht van zijn Geest. We zien er enorm naar uit wat hij in het Pinksterweekend mag brengen.

Getuigenis van een van de deelnemers: “Een geweldig mooie cursus! Verrassend, vernieuwend en helend. Het: ‘van alles maar moeten vanuit mijn geloof’ is veranderd in ‘ik wil leven met en door God’.

Programma:

Zondag 5 juni om 10:00 uur samenkomst in de grote Celebration tent, onderwerp: ‘Het is Pinksteren’

Zondag 5 juni om 14 uur verdiepingsmoment ‘Genezing en bevrijding’ in de grote Celebrationtent

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 12, 2022 administratie

Gerbram Heek

In deze workshop denken we samen na over de urgentie van ons getuigenis, te dromen over hoe de kerk eruit zou kunnen zien en te zoeken naar een hoger doel dat ons verbindt en een gezamenlijk verhaal om te delen.

Mijn naam is Gerbram Heek, ik ben getrouwd met Marian en wij hebben twee kinderen (16 en 13). Sinds vier jaar ben ik predikant van de Fonteinkerk in Buitenpost.
Ik hou van de lokale kerk. Ondanks alles hebben nog steeds bijna alle Nederlanders een kerk om de hoek. Als die kerk vol is van Gods Geest, als ze haar gaven mobiliseert, als ze zich dienend naar buiten richt, dan gaat er een enorme kracht van haar uit. Wat zouden al die kerken in al die dorpen kunnen betekenen? Wat zou er, juist in de marges, zichtbaar worden van Gods koninkrijk en hoe kunnen we daarin schouder aan schouder staan. Elkaar bemoedigen, samen optrekken en zo ons gezamenlijk getuigenis versterken.
Zaterdagmiddag 4 juni 12:00-14:30 uur Workshop Eén in Christus als getuigenis

Bekijk hier het hele programma

READ MORE

april 29, 2022 administratie

Bert Reinds

Come as You Are

Wellicht ken je ze ook, periodes waarin de verleidingen niet of nauwelijks zijn te weerstaan, je botten kraken en je ingewanden wegteren van de stresspijn, waarin falen, fouten en mislukkingen jou op de reservebank van het leven hebben geplaatst, waarin de geestelijke kaars in je leven lijkt uit te zijn gegaan. Een periode waarbij je je afvraagt: Wie zit er op mij te wachten?

Bert Reinds nodigt je uit om 3 juni 2022 naar de gezamenlijke Noordermannenavond te komen. Hij neemt je mee in de zoektocht naar het antwoord op die vraag. Bert die zelf aan het herstellen is uit een pittige Burnout periode weet waarover hij praat. Geen studeerkamerpraat of een zalvende preek.

Dit jaar zijn Bert en zijn vrouw Willemien 40 jaar getrouwd, hebben vijf zonen en vijf kleinkinderen. Recent vierde hij het 25 jarig jubileum van zijn praktijk Meandmyhouse. Hij loopt dus al een tijdje mee. Wil je meer over hem weten lees zijn getuigenis op: www.meandmyhouse.nl

God wil geen poppenkast, dus hierbij: Wie je bent, wat je doet, en welke situatie je ook leeft: Kom!

Gezamenlijke Noordermannen avond

Vrijdag 3 juni 19.30 in de Celebration tent

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 23, 2022 administratie

Band SIGN

Wij zijn SIGN, Salvation In God’s Name!

Met passie voor Jezus en muziek trekken wij er graag op uit om God op verschillende plekken te aanbidden.

Wij zijn een jonge groep muzikanten die van oorsprong uit verschillende kerken komen. Daarom zien wij er naar uit om te mogen dienen op Pinksterfeest 316 en samen met andere mensen onze God groot te maken!

Zaterdag 4 juni 19.30 samen met spreker Karim Landoulsi

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 23, 2022 administratie

Workshop ‘Eenheid als getuigenis’

Workshop ‘Eén in Christus als getuigenis’

Wat zou jouw dorp ervan merken als jullie kerk verdwijnt? Wat is volgens jou de oorzaak van de crisis waar veel kerken in zitten? Waarom is een krachtig getuigenis in jouw dorp noodzakelijk?

In deze workshop wordt met elkaar nagedacht hoe het getuigenis in de dorpen krachtiger kan worden door als gelovigen in eenheid op te trekken.

We denken met elkaar na over de urgentie van ons getuigenis en we dromen over hoe de kerk er uit zou zien als we opnieuw zouden beginnen. We denken na over hoe we in eenheid op kunnen trekken door te zoeken naar een hoger doel dat ons verbindt en een gezamenlijk verhaal om te delen.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met praktische handreikingen, delen we succesfactoren, maar is er ook aandacht voor een weerbarstige werkelijkheid.

Doelgroep: voorgangers en leiders van kerken/missionaire organisaties.

Workshopleider: ds Gerbram Heek

Inspiratietekst komt uit het hogepriesterlijke gebed van Jezus: Laat hen één zijn Vader, zodat de wereld God leert kennen en zijn Zoon Jezus Christus (Joh.17;21,23)

Wanneer: Zaterdagmiddag 4 juni 2022 om 12:00-14.30 uur (inclusief lunch)

Waar: Pinksterfeest 316 in de grote Celebration tent

Opgave bij: hartvoor@uniteinchrist.nl, in verband met de lunch

Bekijk het gehele programma

READ MORE

maart 6, 2020 paulien

Workshop: Spreekt God vandaag nog, en hoe spreekt Hij dan tot mij?

Jan Huizinga spreekt op de zondagmiddag tijdens een workshop over het thema: Spreekt God vandaag nog, en hoe spreekt Hij dan tot mij?

Continue reading Workshop: Spreekt God vandaag nog, en hoe spreekt Hij dan tot mij?

READ MORE

maart 6, 2020 paulien

Martijn Dekker

Op zaterdagmorgen komt Martijn Dekker en wil met ons stil staan hoe Jezus naar ons toe komt en wat dat voor ons leven mag betekenen.

Continue reading Martijn Dekker

READ MORE

maart 17, 2019 paulien

Karim Landoulsi

Karim Landoulsi

Op zaterdagmiddag geeft Karim een verdiepingsmoment, zaterdagavond spreekt hij in de grote tent.

Continue reading Karim Landoulsi

READ MORE

maart 12, 2018 administratie

Laud

LAUD zorgt voor de aanbidding en begeleiding tijdens de ochtendsamenkomsten.

Continue reading Laud

READ MORE