mei 23, 2022 administratie

Christian Tan

De samenkomst in de grote tent op maandagochtend gaat over: ‘Met Jezus erop uit trekken in de kracht van de Heilige Geest’ en wordt geleid door Christian Tan

Christian Tan is 43 jaar, getrouwd met Nathalie en zij hebben drie kinderen. Hij heeft kerken geleid en gesticht in Zutphen, Aruba en nu meerdere tegelijk in en rond Overijssel.

Christian is hoofd kerkplanting voor de VPE, met als doel: honderd nieuwe kerken in tien jaar! Hun levensmissie is ‘Meer Jezus in Meer Mensen’: discipelen maken, leiders trainen en kerken planten – via stichting MEER JEZUS.

Maandag 6 juni om 10 uur in de grote Celebrationtent

 

Bekijk hier het hele programma

READ MORE

mei 4, 2022 administratie

Dick Bikker

In deze ‘Toolbox meeting’, krijg je een geestelijke Toolbox mee om te gebruiken in je dagelijks leven! Hier kun je je leven lang mee doen. Soms is het leven zwaar en zitten de omstandigheden niet mee, maar dan nog mag je weten dat je een geliefd kind bent van de Vader, en dat Hij alles al heeft doorstaan en gedragen voor jou!!

Ik ben Dick Bikker, 49 jaar en al 24 jaar gelukkig getrouwd met Marjolein. Samen hebben we 5 prachtige kinderen, 4 dochters en 1 zoon in de leeftijd van 11 tot 20 jaar.

Sinds 2011 ben ik gezinshuisouder en wonen er nog 8 kinderen in ons gezinshuis Chananja, waar we 24  uur per dag voor mogen zorgen.

Het is mijn passie om dit op allerlei manieren zichtbaar te maken en het is mijn verlangen dat mensen en vooral jongeren deze Toolbox mogen uitpakken en gaan gebruiken, zodat Jezus steeds meer zichtbaar mag worden!!

Ook heb ik sinds kort een eigen coach-praktijk: Bik-coaching; Bouwen In Kracht! Ook hierin mag ik mensen laten zien wat ze al in hun Toolbox hebben, zodat ze hieruit kracht kunnen halen en hier verder mee kunnen bouwen.

Jongen, meisje; waar ben je? Sta op en schitter!!

Maandagochtend 10 uur, voor tieners en jongeren, in de Next Level tent

Bekijk hier het hele programma

READ MORE

maart 12, 2018 administratie

Laud

LAUD zorgt voor de aanbidding en begeleiding tijdens de ochtendsamenkomsten.

Continue reading Laud

READ MORE