mei 19, 2022 administratie

Kampvuur

Iedere avond vanaf 21.30 samen chillen bij het kampvuur voor tieners en jongeren op Pinksterfeest 316! Samen in gesprek met een hapje en een drankje.

Op zaterdagavond 4 juni om 22:00 uur komt Karim Landoulsi bij het kampvuur om de jongeren te ontmoeten.

Op zondagavond 5 juni komen Theo Tolsma en Arjen Bouma spreken over het onderwerp: Hoe zit het met de geestelijke wereld? Ben jij benieuwd naar of er meer is, kom dan langs! Be there!

 

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 19, 2022 administratie

Fifa toernooi 316

Word jij de nieuwe Fifa kampioen? Heb jij zin om je skills te testen en te laten zien dat jij het in je hebt om kampioen te worden? Kom dan op zondagmiddag 5 juni naar pinksterfeest 316 in Wijnjewoude en laat zien wat voor skills je in huis hebt! Be there!

Zondag 5 juni om 14.00 uur voor tieners en jongeren in de Next Level tent

Bekijk het gehele programma

 

 

READ MORE

mei 4, 2022 administratie

Dick Bikker

In deze ‘Toolbox meeting’, krijg je een geestelijke Toolbox mee om te gebruiken in je dagelijks leven! Hier kun je je leven lang mee doen. Soms is het leven zwaar en zitten de omstandigheden niet mee, maar dan nog mag je weten dat je een geliefd kind bent van de Vader, en dat Hij alles al heeft doorstaan en gedragen voor jou!!

Ik ben Dick Bikker, 49 jaar en al 24 jaar gelukkig getrouwd met Marjolein. Samen hebben we 5 prachtige kinderen, 4 dochters en 1 zoon in de leeftijd van 11 tot 20 jaar.

Sinds 2011 ben ik gezinshuisouder en wonen er nog 8 kinderen in ons gezinshuis Chananja, waar we 24  uur per dag voor mogen zorgen.

Het is mijn passie om dit op allerlei manieren zichtbaar te maken en het is mijn verlangen dat mensen en vooral jongeren deze Toolbox mogen uitpakken en gaan gebruiken, zodat Jezus steeds meer zichtbaar mag worden!!

Ook heb ik sinds kort een eigen coach-praktijk: Bik-coaching; Bouwen In Kracht! Ook hierin mag ik mensen laten zien wat ze al in hun Toolbox hebben, zodat ze hieruit kracht kunnen halen en hier verder mee kunnen bouwen.

Jongen, meisje; waar ben je? Sta op en schitter!!

Maandagochtend 10 uur, voor tieners en jongeren, in de Next Level tent

Bekijk hier het hele programma

READ MORE

april 29, 2022 administratie

André van der Meer

Prison Break

“Eigenlijk verlangen we ten diepste dat jezus ons hart aan raakt.  En dat wij zonder schaamte in alle vrijmoedigheid bij de Jezus mogen zijn.”

Hoi, ik ben Andre van der Meer, 36 jaar. Ik ben getrouwd met Letty en samen hebben we vier kinderen. We wonen in Franeker. Ik heb passie voor Jezus en de volgende generatie binnen de kerk en in het bijzonder voor de traditionele kerk. Ik ben jongerenwerker en aanbiddingsleider. Daarnaast ben ik een inspirator en een motivator die met enthousiasme spreekt. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Zondagavond 5 juni voor tieners en jongeren, thema: Prison Break

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 29, 2022 administratie

Workshop: Never Miss A Chance To Dance

Mijn naam is Marloes Veenstra. Ik ben 39 jaar, getrouwd en 3 kids rijk. Sinds een kleine 4 jaar heb ik mijn eigen dansschool in Joure. Als kind al droomde ik van dansen, theater, podium. En het was dan ook niet gek dat ik al snel het podium in de kerk op liep en zoveel mogelijk met dans bezig was na schooltijd. Vervolgens heb ik er verschillend werk in gedaan en ben lessen gaan geven. In mijn hele dansperiode heb ik veel ervaren en weet hoe hard deze wereld is. Daarom wil ik dans niet vanuit techniek en perfectie aanbieden maar juist vanuit jouw eigen binnenste. Want uiteindelijk is dansen vanuit je hart niet alleen inspirerend voor jezelf maar ook voor een ander. Naast mijn reguliere lessen had ik het verlangen danslessen aan te bieden waarin God centraal staat. Dat de Bijbel open gaat en we beseffen hoe mooi het is in dans Hem te aanbidden, maar ook ontdekken hoe waardevol jij als Zijn kind bent in al jouw beweging. Dit heeft mij uiteindelijk ook de keuze doen maken om nu met een studie danscoaching te starten. Naast mijn lesaanbod zou ik graag de diepte ingaan met mijn dansers. Daar zit zoveel moois en een ondersteunende factor in de hulpverlening of in de kerk. Dit in het kort mijn ´dans´ verhaal.

En nu mag ik 5 juni met Pinksteren dans aanbieden aan de tieners. Wat super leuk! Maar wat gaan we doen…? In de workshop ‘Never Miss A Chance To Dance’ gaan we ontdekken wat dit inhoudt. Het is een slogan voor elke dag! Als het goed gaat en je happy bent, maar ook als je geen uitweg meer kent, bijvoorbeeld als je gevangen zit. Jezus volgen kan heel letterlijk met je voeten maar ook met je hoofd, met je hart en zelfs dus met je dans! Pak elke kans en ‘DANS In Zijn Vrijheid’ !

Tijdens de workshop gaan we dans beleven vanuit beweging maar ook vanuit je hart. Naast dat Jezus centraal staat gaan we ook plezier maken en zullen we zelfs spanning ervaren. Het hoofd thema van dit mooie weekend is ‘Jezus zegt: Volg Mij!’ Het sub thema voor deze dans workshop is ´Prison Break´. Een thema wat elke tiener aan zal spreken in deze workshop. We hopen dat er een mooie opkomst zal zijn.

Voor deze workshop hoef je geen dansachtergrond te hebben. Als jij wil dansen dan kom je gewoon lekker dansen. Je zult zien hoe veel talent je bezit! En natuurlijk ben je ook welkom als je wel danservaring hebt. Laat je dan door deze workshop nog meer uitdagen! Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te ontmoeten! Zie ik jou ook 5 juni?

Wil je mij nog iets beter leren kennen? Kijk dan op mijn insta @danceshapejoure. Mijn website is op dit moment al verouderd en er wordt gewerkt aan een nieuwe. Maar ook hier staat nog wat informatie www.danceshape.nl.

Swingende dansgroet,

Marloes Veenstra

DANCE SHAPE

Zondag 5 juni om 14:00 uur voor tieners en jongeren

Bekijk het gehele programma

READ MORE

maart 17, 2019 paulien

Karim Landoulsi

Karim Landoulsi

Op zaterdagmiddag geeft Karim een verdiepingsmoment, zaterdagavond spreekt hij in de grote tent.

Continue reading Karim Landoulsi

READ MORE

maart 6, 2019 paulien

Boaz Kerkmeester

Deze ochtend vertelt Boaz over: ‘Why Jezus?’ Boaz heeft passie voor jongeren en God en mag dit in zijn dagelijks leven uitoefenen op de werkvloer. Boaz: ‘ We geloven en zien dat er een honger en dorst is in Nederland onder de tieners en jongeren naar echtheid en een diepere relatie met God. En er is niks mooiers om dat vrij te zetten in deze generatie.’

Boaz stelt zich voor:

‘Hoi, mijn naam is Boaz Kerkmeester en ik ben 39 jaartjes jong. Na 5,5 jaar in Roemenië te hebben gediend onder tieners en jongeren, heeft God ons als gezin terug geroepen naar Nederland. Ik werk als trajectbegeleider bij Credohuis Parkstad en dat is de baan van mijn dromen.’

Zondag 5 juni 10:00 uur voor tieners en jongeren, onderwerp: Why Jezus

Bekijk het gehele programma

READ MORE