mei 23, 2022 administratie

Christian Tan

De samenkomst in de grote tent op maandagochtend gaat over: ‘Met Jezus erop uit trekken in de kracht van de Heilige Geest’ en wordt geleid door Christian Tan

Christian Tan is 43 jaar, getrouwd met Nathalie en zij hebben drie kinderen. Hij heeft kerken geleid en gesticht in Zutphen, Aruba en nu meerdere tegelijk in en rond Overijssel.

Christian is hoofd kerkplanting voor de VPE, met als doel: honderd nieuwe kerken in tien jaar! Hun levensmissie is ‘Meer Jezus in Meer Mensen’: discipelen maken, leiders trainen en kerken planten – via stichting MEER JEZUS.

Maandag 6 juni om 10 uur in de grote Celebrationtent

 

Bekijk hier het hele programma

READ MORE

mei 23, 2022 administratie

Jezus volgen: Altijd, Overal in Alles

Als we Jezus willen volgen dan doen we dat er niet even bij. Hij wil dat we Hem altijd volgen. Dus niet wanneer het ons uitkomt maar altijd, overal en in alles!

Wat houdt dat in? Hoe ziet ons leven er dan uit als we Hem daarin gehoorzamen? Aan de hand van de vijfvoudige bediening (adhv het boek 5Q van Alan Hirsch) neemt Janita Seinstra je mee op een interactieve manier (spel) de verdieping in om concreet handen en voeten te geven aan discipelschap.

Zondag 5 juni van 14.00 – 15.15 uur, in de stretchtent op het middenterrein

 

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 20, 2022 administratie

Come as you are for women

Moe, zoekend naar rust en verlangend naar meer dan alleen flarden van je mooie, unieke ik?

Vrouw, wees welkom op deze bijzondere avond en veilige plek om tot je mooie zelf te komen, in te gaan in rust en vrede, te zijn wie je bent, in Zijn HEERlijke aanwezigheid.

Deze avond, speciaal voor jou, is er om zowel jezelf, als je Hemelse Vader op een nieuwe manier te ontmoeten. Wees verrast over Zijn mooie hart voor jou.

                ⁃   Just as you are and He is  –

Deze avond is in samenwerking met vrouwengroep Close Encounter en band Hadassa

Deze vrouwenavond is op vrijdag 3 juni 19.00 uur inloop, start 19.30 uur

 

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 13, 2022 administratie

Kees de Vlieger

Op zondagochtend zal Kees de Vlieger in de grote tent spreken over: Het is Pinksteren!

In Handelingen 2 lezen we hoe de Heilige Geest werd uitgestort. Het was het begin van de gemeente, het lichaam van Christus op aarde. Zonder de Heilige Geest kunnen we niets. Daarom hebben we, net als de eerste gemeente toen, opnieuw een ‘Pinksteren anno 2022’ nodig! Hoe dit mogelijk is, wil Kees graag met ons delen.

Zondagmiddag zal Kees een verdiepingsmoment verzorgen: ‘Genezing en bevrijding’.

Kees is voor het Noorden geen onbekende. Al weer een aantal jaren terug kwam hij wekelijks naar het Noorden. Velen heeft hij onderwezen door middel van een praktische en dynamische cursus die gelovigen leert leerlingen van Jezus te zijn in de kracht van zijn Geest. We zien er enorm naar uit wat hij in het Pinksterweekend mag brengen.

Getuigenis van een van de deelnemers: “Een geweldig mooie cursus! Verrassend, vernieuwend en helend. Het: ‘van alles maar moeten vanuit mijn geloof’ is veranderd in ‘ik wil leven met en door God’.

Programma:

Zondag 5 juni om 10:00 uur samenkomst in de grote Celebration tent, onderwerp: ‘Het is Pinksteren’

Zondag 5 juni om 14 uur verdiepingsmoment ‘Genezing en bevrijding’ in de grote Celebrationtent

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 13, 2022 administratie

Workshop Power of One

Deze workshop gaat over ‘Power of One’: In de Bijbel zien we dat Jezus invloed heeft op levens, Hij heeft effect en een krachtige inwerking op anderen. Jezus ziet ook jou, de ontmoeting met Jezus heeft ook bij jou invloed, effect en een krachtige inwerking. Van binnenuit ontstaat er verandering in je leven. Waar je aan vastzit wordt verbroken met de ontmoeting met Jezus. Hij maakt je helemaal vrij, door de kracht van de Ene. Bevrijd worden van het verleden. Karim wil jou meenemen tijdens het verdiepingsmoment in dit thema. En door de aanraking van Jezus in jouw leven, the One, kun jij the one zijn voor de ander. Jij kunt van invloed zijn, effect hebben en krachtig inwerken in het leven van mensen in jouw omgeving.

Door Karim Landoulsi op zaterdag 4 juni om 15 uur in de Next Level tent.

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 12, 2022 administratie

Gerbram Heek

In deze workshop denken we samen na over de urgentie van ons getuigenis, te dromen over hoe de kerk eruit zou kunnen zien en te zoeken naar een hoger doel dat ons verbindt en een gezamenlijk verhaal om te delen.

Mijn naam is Gerbram Heek, ik ben getrouwd met Marian en wij hebben twee kinderen (16 en 13). Sinds vier jaar ben ik predikant van de Fonteinkerk in Buitenpost.
Ik hou van de lokale kerk. Ondanks alles hebben nog steeds bijna alle Nederlanders een kerk om de hoek. Als die kerk vol is van Gods Geest, als ze haar gaven mobiliseert, als ze zich dienend naar buiten richt, dan gaat er een enorme kracht van haar uit. Wat zouden al die kerken in al die dorpen kunnen betekenen? Wat zou er, juist in de marges, zichtbaar worden van Gods koninkrijk en hoe kunnen we daarin schouder aan schouder staan. Elkaar bemoedigen, samen optrekken en zo ons gezamenlijk getuigenis versterken.
Zaterdagmiddag 4 juni 12:00-14:30 uur Workshop Eén in Christus als getuigenis

Bekijk hier het hele programma

READ MORE

mei 4, 2022 administratie

Dick Bikker

In deze ‘Toolbox meeting’, krijg je een geestelijke Toolbox mee om te gebruiken in je dagelijks leven! Hier kun je je leven lang mee doen. Soms is het leven zwaar en zitten de omstandigheden niet mee, maar dan nog mag je weten dat je een geliefd kind bent van de Vader, en dat Hij alles al heeft doorstaan en gedragen voor jou!!

Ik ben Dick Bikker, 49 jaar en al 24 jaar gelukkig getrouwd met Marjolein. Samen hebben we 5 prachtige kinderen, 4 dochters en 1 zoon in de leeftijd van 11 tot 20 jaar.

Sinds 2011 ben ik gezinshuisouder en wonen er nog 8 kinderen in ons gezinshuis Chananja, waar we 24  uur per dag voor mogen zorgen.

Het is mijn passie om dit op allerlei manieren zichtbaar te maken en het is mijn verlangen dat mensen en vooral jongeren deze Toolbox mogen uitpakken en gaan gebruiken, zodat Jezus steeds meer zichtbaar mag worden!!

Ook heb ik sinds kort een eigen coach-praktijk: Bik-coaching; Bouwen In Kracht! Ook hierin mag ik mensen laten zien wat ze al in hun Toolbox hebben, zodat ze hieruit kracht kunnen halen en hier verder mee kunnen bouwen.

Jongen, meisje; waar ben je? Sta op en schitter!!

Maandagochtend 10 uur, voor tieners en jongeren, in de Next Level tent

Bekijk hier het hele programma

READ MORE

april 29, 2022 administratie

André van der Meer

Prison Break

“Eigenlijk verlangen we ten diepste dat jezus ons hart aan raakt.  En dat wij zonder schaamte in alle vrijmoedigheid bij de Jezus mogen zijn.”

Hoi, ik ben Andre van der Meer, 36 jaar. Ik ben getrouwd met Letty en samen hebben we vier kinderen. We wonen in Franeker. Ik heb passie voor Jezus en de volgende generatie binnen de kerk en in het bijzonder voor de traditionele kerk. Ik ben jongerenwerker en aanbiddingsleider. Daarnaast ben ik een inspirator en een motivator die met enthousiasme spreekt. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Zondagavond 5 juni voor tieners en jongeren, thema: Prison Break

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 29, 2022 administratie

Bert Reinds

Come as You Are

Wellicht ken je ze ook, periodes waarin de verleidingen niet of nauwelijks zijn te weerstaan, je botten kraken en je ingewanden wegteren van de stresspijn, waarin falen, fouten en mislukkingen jou op de reservebank van het leven hebben geplaatst, waarin de geestelijke kaars in je leven lijkt uit te zijn gegaan. Een periode waarbij je je afvraagt: Wie zit er op mij te wachten?

Bert Reinds nodigt je uit om 3 juni 2022 naar de gezamenlijke Noordermannenavond te komen. Hij neemt je mee in de zoektocht naar het antwoord op die vraag. Bert die zelf aan het herstellen is uit een pittige Burnout periode weet waarover hij praat. Geen studeerkamerpraat of een zalvende preek.

Dit jaar zijn Bert en zijn vrouw Willemien 40 jaar getrouwd, hebben vijf zonen en vijf kleinkinderen. Recent vierde hij het 25 jarig jubileum van zijn praktijk Meandmyhouse. Hij loopt dus al een tijdje mee. Wil je meer over hem weten lees zijn getuigenis op: www.meandmyhouse.nl

God wil geen poppenkast, dus hierbij: Wie je bent, wat je doet, en welke situatie je ook leeft: Kom!

Gezamenlijke Noordermannen avond

Vrijdag 3 juni 19.30 in de Celebration tent

Bekijk het gehele programma

READ MORE

april 23, 2022 administratie

Workshop ‘Eenheid als getuigenis’

Workshop ‘Eén in Christus als getuigenis’

Wat zou jouw dorp ervan merken als jullie kerk verdwijnt? Wat is volgens jou de oorzaak van de crisis waar veel kerken in zitten? Waarom is een krachtig getuigenis in jouw dorp noodzakelijk?

In deze workshop wordt met elkaar nagedacht hoe het getuigenis in de dorpen krachtiger kan worden door als gelovigen in eenheid op te trekken.

We denken met elkaar na over de urgentie van ons getuigenis en we dromen over hoe de kerk er uit zou zien als we opnieuw zouden beginnen. We denken na over hoe we in eenheid op kunnen trekken door te zoeken naar een hoger doel dat ons verbindt en een gezamenlijk verhaal om te delen.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met praktische handreikingen, delen we succesfactoren, maar is er ook aandacht voor een weerbarstige werkelijkheid.

Doelgroep: voorgangers en leiders van kerken/missionaire organisaties.

Workshopleider: ds Gerbram Heek

Inspiratietekst komt uit het hogepriesterlijke gebed van Jezus: Laat hen één zijn Vader, zodat de wereld God leert kennen en zijn Zoon Jezus Christus (Joh.17;21,23)

Wanneer: Zaterdagmiddag 4 juni 2022 om 12:00-14.30 uur (inclusief lunch)

Waar: Pinksterfeest 316 in de grote Celebration tent

Opgave bij: hartvoor@uniteinchrist.nl, in verband met de lunch

Bekijk het gehele programma

READ MORE