mei 4, 2022 administratie

Dick Bikker

In deze ‘Toolbox meeting’, krijg je een geestelijke Toolbox mee om te gebruiken in je dagelijks leven! Hier kun je je leven lang mee doen. Soms is het leven zwaar en zitten de omstandigheden niet mee, maar dan nog mag je weten dat je een geliefd kind bent van de Vader, en dat Hij alles al heeft doorstaan en gedragen voor jou!!

Ik ben Dick Bikker, 49 jaar en al 24 jaar gelukkig getrouwd met Marjolein. Samen hebben we 5 prachtige kinderen, 4 dochters en 1 zoon in de leeftijd van 11 tot 20 jaar.

Sinds 2011 ben ik gezinshuisouder en wonen er nog 8 kinderen in ons gezinshuis Chananja, waar we 24  uur per dag voor mogen zorgen.

Het is mijn passie om dit op allerlei manieren zichtbaar te maken en het is mijn verlangen dat mensen en vooral jongeren deze Toolbox mogen uitpakken en gaan gebruiken, zodat Jezus steeds meer zichtbaar mag worden!!

Ook heb ik sinds kort een eigen coach-praktijk: Bik-coaching; Bouwen In Kracht! Ook hierin mag ik mensen laten zien wat ze al in hun Toolbox hebben, zodat ze hieruit kracht kunnen halen en hier verder mee kunnen bouwen.

Jongen, meisje; waar ben je? Sta op en schitter!!

Maandagochtend 10 uur, voor tieners en jongeren, in de Next Level tent

Bekijk hier het hele programma

READ MORE

april 29, 2022 administratie

André van der Meer

Prison Break

“Eigenlijk verlangen we ten diepste dat jezus ons hart aan raakt.  En dat wij zonder schaamte in alle vrijmoedigheid bij de Jezus mogen zijn.”

Hoi, ik ben Andre van der Meer, 36 jaar. Ik ben getrouwd met Letty en samen hebben we vier kinderen. We wonen in Franeker. Ik heb passie voor Jezus en de volgende generatie binnen de kerk en in het bijzonder voor de traditionele kerk. Ik ben jongerenwerker en aanbiddingsleider. Daarnaast ben ik een inspirator en een motivator die met enthousiasme spreekt. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Zondagavond 5 juni voor tieners en jongeren, thema: Prison Break

Bekijk het gehele programma

READ MORE

maart 17, 2019 paulien

Karim Landoulsi

Karim Landoulsi

Op zaterdagmiddag geeft Karim een verdiepingsmoment, zaterdagavond spreekt hij in de grote tent.

Continue reading Karim Landoulsi

READ MORE

maart 6, 2019 paulien

Boaz Kerkmeester

Deze ochtend vertelt Boaz over: ‘Why Jezus?’ Boaz heeft passie voor jongeren en God en mag dit in zijn dagelijks leven uitoefenen op de werkvloer. Boaz: ‘ We geloven en zien dat er een honger en dorst is in Nederland onder de tieners en jongeren naar echtheid en een diepere relatie met God. En er is niks mooiers om dat vrij te zetten in deze generatie.’

Boaz stelt zich voor:

‘Hoi, mijn naam is Boaz Kerkmeester en ik ben 39 jaartjes jong. Na 5,5 jaar in Roemenië te hebben gediend onder tieners en jongeren, heeft God ons als gezin terug geroepen naar Nederland. Ik werk als trajectbegeleider bij Credohuis Parkstad en dat is de baan van mijn dromen.’

Zondag 5 juni 10:00 uur voor tieners en jongeren, onderwerp: Why Jezus

Bekijk het gehele programma

READ MORE