mei 23, 2022 administratie

Jezus volgen: Altijd, Overal in Alles

Als we Jezus willen volgen dan doen we dat er niet even bij. Hij wil dat we Hem altijd volgen. Dus niet wanneer het ons uitkomt maar altijd, overal en in alles!

Wat houdt dat in? Hoe ziet ons leven er dan uit als we Hem daarin gehoorzamen? Aan de hand van de vijfvoudige bediening (adhv het boek 5Q van Alan Hirsch) neemt Janita Seinstra je mee op een interactieve manier (spel) de verdieping in om concreet handen en voeten te geven aan discipelschap.

Zondag 5 juni van 14.00 – 15.15 uur, in de stretchtent op het middenterrein

 

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 13, 2022 administratie

Kees de Vlieger

Op zondagochtend zal Kees de Vlieger in de grote tent spreken over: Het is Pinksteren!

In Handelingen 2 lezen we hoe de Heilige Geest werd uitgestort. Het was het begin van de gemeente, het lichaam van Christus op aarde. Zonder de Heilige Geest kunnen we niets. Daarom hebben we, net als de eerste gemeente toen, opnieuw een ‘Pinksteren anno 2022’ nodig! Hoe dit mogelijk is, wil Kees graag met ons delen.

Zondagmiddag zal Kees een verdiepingsmoment verzorgen: ‘Genezing en bevrijding’.

Kees is voor het Noorden geen onbekende. Al weer een aantal jaren terug kwam hij wekelijks naar het Noorden. Velen heeft hij onderwezen door middel van een praktische en dynamische cursus die gelovigen leert leerlingen van Jezus te zijn in de kracht van zijn Geest. We zien er enorm naar uit wat hij in het Pinksterweekend mag brengen.

Getuigenis van een van de deelnemers: “Een geweldig mooie cursus! Verrassend, vernieuwend en helend. Het: ‘van alles maar moeten vanuit mijn geloof’ is veranderd in ‘ik wil leven met en door God’.

Programma:

Zondag 5 juni om 10:00 uur samenkomst in de grote Celebration tent, onderwerp: ‘Het is Pinksteren’

Zondag 5 juni om 14 uur verdiepingsmoment ‘Genezing en bevrijding’ in de grote Celebrationtent

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 13, 2022 administratie

Workshop Power of One

Deze workshop gaat over ‘Power of One’: In de Bijbel zien we dat Jezus invloed heeft op levens, Hij heeft effect en een krachtige inwerking op anderen. Jezus ziet ook jou, de ontmoeting met Jezus heeft ook bij jou invloed, effect en een krachtige inwerking. Van binnenuit ontstaat er verandering in je leven. Waar je aan vastzit wordt verbroken met de ontmoeting met Jezus. Hij maakt je helemaal vrij, door de kracht van de Ene. Bevrijd worden van het verleden. Karim wil jou meenemen tijdens het verdiepingsmoment in dit thema. En door de aanraking van Jezus in jouw leven, the One, kun jij the one zijn voor de ander. Jij kunt van invloed zijn, effect hebben en krachtig inwerken in het leven van mensen in jouw omgeving.

Door Karim Landoulsi op zaterdag 4 juni om 15 uur in de Next Level tent.

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 12, 2022 administratie

Gerbram Heek

In deze workshop denken we samen na over de urgentie van ons getuigenis, te dromen over hoe de kerk eruit zou kunnen zien en te zoeken naar een hoger doel dat ons verbindt en een gezamenlijk verhaal om te delen.

Mijn naam is Gerbram Heek, ik ben getrouwd met Marian en wij hebben twee kinderen (16 en 13). Sinds vier jaar ben ik predikant van de Fonteinkerk in Buitenpost.
Ik hou van de lokale kerk. Ondanks alles hebben nog steeds bijna alle Nederlanders een kerk om de hoek. Als die kerk vol is van Gods Geest, als ze haar gaven mobiliseert, als ze zich dienend naar buiten richt, dan gaat er een enorme kracht van haar uit. Wat zouden al die kerken in al die dorpen kunnen betekenen? Wat zou er, juist in de marges, zichtbaar worden van Gods koninkrijk en hoe kunnen we daarin schouder aan schouder staan. Elkaar bemoedigen, samen optrekken en zo ons gezamenlijk getuigenis versterken.
Zaterdagmiddag 4 juni 12:00-14:30 uur Workshop Eén in Christus als getuigenis

Bekijk hier het hele programma

READ MORE

april 23, 2022 administratie

Workshop ‘Eenheid als getuigenis’

Workshop ‘Eén in Christus als getuigenis’

Wat zou jouw dorp ervan merken als jullie kerk verdwijnt? Wat is volgens jou de oorzaak van de crisis waar veel kerken in zitten? Waarom is een krachtig getuigenis in jouw dorp noodzakelijk?

In deze workshop wordt met elkaar nagedacht hoe het getuigenis in de dorpen krachtiger kan worden door als gelovigen in eenheid op te trekken.

We denken met elkaar na over de urgentie van ons getuigenis en we dromen over hoe de kerk er uit zou zien als we opnieuw zouden beginnen. We denken na over hoe we in eenheid op kunnen trekken door te zoeken naar een hoger doel dat ons verbindt en een gezamenlijk verhaal om te delen.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met praktische handreikingen, delen we succesfactoren, maar is er ook aandacht voor een weerbarstige werkelijkheid.

Doelgroep: voorgangers en leiders van kerken/missionaire organisaties.

Workshopleider: ds Gerbram Heek

Inspiratietekst komt uit het hogepriesterlijke gebed van Jezus: Laat hen één zijn Vader, zodat de wereld God leert kennen en zijn Zoon Jezus Christus (Joh.17;21,23)

Wanneer: Zaterdagmiddag 4 juni 2022 om 12:00-14.30 uur (inclusief lunch)

Waar: Pinksterfeest 316 in de grote Celebration tent

Opgave bij: hartvoor@uniteinchrist.nl, in verband met de lunch

Bekijk het gehele programma

READ MORE

maart 6, 2020 paulien

Workshop: burn-out

Marijke van Dijk vertelt tijdens de workshop op zondagmiddag over haar burn-out en hoe zij leerde om haar angsten te overwinnen zodat zij kan stralen voor God en mensen. Tijdens de workshop leer je om anders in de spiegel te kijken, de leugens te ontmaskeren en de moed te krijgen om een stap naar de overwinning te maken. Durf jij deze workshop aan? Kom, en durf te stralen.

Continue reading Workshop: burn-out

READ MORE

maart 6, 2020 paulien

Workshop: Spreekt God vandaag nog, en hoe spreekt Hij dan tot mij?

Jan Huizinga spreekt op de zondagmiddag tijdens een workshop over het thema: Spreekt God vandaag nog, en hoe spreekt Hij dan tot mij?

Continue reading Workshop: Spreekt God vandaag nog, en hoe spreekt Hij dan tot mij?

READ MORE

maart 17, 2019 paulien

Karim Landoulsi

Karim Landoulsi

Op zaterdagmiddag geeft Karim een verdiepingsmoment, zaterdagavond spreekt hij in de grote tent.

Continue reading Karim Landoulsi

READ MORE