mei 23, 2022 administratie

Christian Tan

De samenkomst in de grote tent op maandagochtend gaat over: ‘Met Jezus erop uit trekken in de kracht van de Heilige Geest’ en wordt geleid door Christian Tan

Christian Tan is 43 jaar, getrouwd met Nathalie en zij hebben drie kinderen. Hij heeft kerken geleid en gesticht in Zutphen, Aruba en nu meerdere tegelijk in en rond Overijssel.

Christian is hoofd kerkplanting voor de VPE, met als doel: honderd nieuwe kerken in tien jaar! Hun levensmissie is ‘Meer Jezus in Meer Mensen’: discipelen maken, leiders trainen en kerken planten – via stichting MEER JEZUS.

Maandag 6 juni om 10 uur in de grote Celebrationtent

 

Bekijk hier het hele programma

READ MORE

mei 23, 2022 administratie

Aron Veninga

Muziek op het buitenterrein door Aron Veninga, singer-songwriter:

Ik ben Aron, singer-songwriter met een grote affiniteit met de Nederlandse taal.

In het dagelijks leven werkzaam als docent Nederlands én muziek, kan ik door middel van het schrijven van teksten twee grote voorliefdes verenigen: die voor het verhaal en het lied.

Mijn teksten gaan over het leven, dat me rijk aan verschijningsvormen elke dag weer kan verwonderen. Ik koppel mijn gevoelens bij datgene wat ik zie en ervaar graag aan de hoop dat het goedkomt, omdat er vertrouwen is op Hulp van Boven.

Pinksterfeest-316 voelt voor mij als een vorm van thuiskomen: in deze omgeving liggen mijn roots en in diverse bands en combo’s heb ik door de jaren heen muziek gemaakt op dit prachtige festival.

Ik zal kort na het lunchmoment op zaterdagmiddag spelen in een akoestische setting. In een mooie en grotendeels spontaan vorm te geven setlist combineer ik eigen nummers met hedendaagse aanbiddingsnummers en golden oldies in een door gitaarspel omlijst jasje. Ik kijk ernaar uit!

Zaterdag 4 juni van 12.30 – 14.00 op het buitenterrein

 

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 23, 2022 administratie

Jezus volgen: Altijd, Overal in Alles

Als we Jezus willen volgen dan doen we dat er niet even bij. Hij wil dat we Hem altijd volgen. Dus niet wanneer het ons uitkomt maar altijd, overal en in alles!

Wat houdt dat in? Hoe ziet ons leven er dan uit als we Hem daarin gehoorzamen? Aan de hand van de vijfvoudige bediening (adhv het boek 5Q van Alan Hirsch) neemt Janita Seinstra je mee op een interactieve manier (spel) de verdieping in om concreet handen en voeten te geven aan discipelschap.

Zondag 5 juni van 14.00 – 15.15 uur, in de stretchtent op het middenterrein

 

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 20, 2022 administratie

Come as you are for women

Moe, zoekend naar rust en verlangend naar meer dan alleen flarden van je mooie, unieke ik?

Vrouw, wees welkom op deze bijzondere avond en veilige plek om tot je mooie zelf te komen, in te gaan in rust en vrede, te zijn wie je bent, in Zijn HEERlijke aanwezigheid.

Deze avond, speciaal voor jou, is er om zowel jezelf, als je Hemelse Vader op een nieuwe manier te ontmoeten. Wees verrast over Zijn mooie hart voor jou.

                ⁃   Just as you are and He is  –

Deze avond is in samenwerking met vrouwengroep Close Encounter en band Hadassa

Deze vrouwenavond is op vrijdag 3 juni 19.00 uur inloop, start 19.30 uur

 

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 19, 2022 administratie

Kampvuur

Iedere avond vanaf 21.30 samen chillen bij het kampvuur voor tieners en jongeren op Pinksterfeest 316! Samen in gesprek met een hapje en een drankje.

Op zaterdagavond 4 juni om 22:00 uur komt Karim Landoulsi bij het kampvuur om de jongeren te ontmoeten.

Op zondagavond 5 juni komen Theo Tolsma en Arjen Bouma spreken over het onderwerp: Hoe zit het met de geestelijke wereld? Ben jij benieuwd naar of er meer is, kom dan langs! Be there!

 

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 19, 2022 administratie

Fifa toernooi 316

Word jij de nieuwe Fifa kampioen? Heb jij zin om je skills te testen en te laten zien dat jij het in je hebt om kampioen te worden? Kom dan op zondagmiddag 5 juni naar pinksterfeest 316 in Wijnjewoude en laat zien wat voor skills je in huis hebt! Be there!

Zondag 5 juni om 14.00 uur voor tieners en jongeren in de Next Level tent

Bekijk het gehele programma

 

 

READ MORE

mei 18, 2022 administratie

Meet and greet

Wanneer het Pinksterfeest net is begonnen, willen we de kinderen van de bovenbouw de mogelijkheid geven om elkaar te ontmoeten en te leren kennen.

De meet and greet op vrijdag avond voor groep 5 tot en met 8 is een ontspannen bijeenkomst, met ontmoeting en spel en wordt geleid door de kinderleiding van het Pinksterfeest.

Deze bijeenkomst is in de Kingkids tent (deze tent is de rest van het weekend voor groep 1 tot en met 4, de Cornerstonde tent is voor groep 5 tot en met 8 de rest van het weekend)

Bekijk het gehele programma

 

READ MORE

mei 13, 2022 administratie

Kees de Vlieger

Op zondagochtend zal Kees de Vlieger in de grote tent spreken over: Het is Pinksteren!

In Handelingen 2 lezen we hoe de Heilige Geest werd uitgestort. Het was het begin van de gemeente, het lichaam van Christus op aarde. Zonder de Heilige Geest kunnen we niets. Daarom hebben we, net als de eerste gemeente toen, opnieuw een ‘Pinksteren anno 2022’ nodig! Hoe dit mogelijk is, wil Kees graag met ons delen.

Zondagmiddag zal Kees een verdiepingsmoment verzorgen: ‘Genezing en bevrijding’.

Kees is voor het Noorden geen onbekende. Al weer een aantal jaren terug kwam hij wekelijks naar het Noorden. Velen heeft hij onderwezen door middel van een praktische en dynamische cursus die gelovigen leert leerlingen van Jezus te zijn in de kracht van zijn Geest. We zien er enorm naar uit wat hij in het Pinksterweekend mag brengen.

Getuigenis van een van de deelnemers: “Een geweldig mooie cursus! Verrassend, vernieuwend en helend. Het: ‘van alles maar moeten vanuit mijn geloof’ is veranderd in ‘ik wil leven met en door God’.

Programma:

Zondag 5 juni om 10:00 uur samenkomst in de grote Celebration tent, onderwerp: ‘Het is Pinksteren’

Zondag 5 juni om 14 uur verdiepingsmoment ‘Genezing en bevrijding’ in de grote Celebrationtent

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 13, 2022 administratie

Workshop Power of One

Deze workshop gaat over ‘Power of One’: In de Bijbel zien we dat Jezus invloed heeft op levens, Hij heeft effect en een krachtige inwerking op anderen. Jezus ziet ook jou, de ontmoeting met Jezus heeft ook bij jou invloed, effect en een krachtige inwerking. Van binnenuit ontstaat er verandering in je leven. Waar je aan vastzit wordt verbroken met de ontmoeting met Jezus. Hij maakt je helemaal vrij, door de kracht van de Ene. Bevrijd worden van het verleden. Karim wil jou meenemen tijdens het verdiepingsmoment in dit thema. En door de aanraking van Jezus in jouw leven, the One, kun jij the one zijn voor de ander. Jij kunt van invloed zijn, effect hebben en krachtig inwerken in het leven van mensen in jouw omgeving.

Door Karim Landoulsi op zaterdag 4 juni om 15 uur in de Next Level tent.

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 12, 2022 administratie

Gerbram Heek

In deze workshop denken we samen na over de urgentie van ons getuigenis, te dromen over hoe de kerk eruit zou kunnen zien en te zoeken naar een hoger doel dat ons verbindt en een gezamenlijk verhaal om te delen.

Mijn naam is Gerbram Heek, ik ben getrouwd met Marian en wij hebben twee kinderen (16 en 13). Sinds vier jaar ben ik predikant van de Fonteinkerk in Buitenpost.
Ik hou van de lokale kerk. Ondanks alles hebben nog steeds bijna alle Nederlanders een kerk om de hoek. Als die kerk vol is van Gods Geest, als ze haar gaven mobiliseert, als ze zich dienend naar buiten richt, dan gaat er een enorme kracht van haar uit. Wat zouden al die kerken in al die dorpen kunnen betekenen? Wat zou er, juist in de marges, zichtbaar worden van Gods koninkrijk en hoe kunnen we daarin schouder aan schouder staan. Elkaar bemoedigen, samen optrekken en zo ons gezamenlijk getuigenis versterken.
Zaterdagmiddag 4 juni 12:00-14:30 uur Workshop Eén in Christus als getuigenis

Bekijk hier het hele programma

READ MORE