mei 15, 2019 paulien

Clinic Rap

In 2018 was Urban/HipHop het meest gedraaide genre binnen de hitlijsten in de Benelux. Dat gold ook voor Spotify. Een rapstuk is niet meer weg te denken uit de nummers van je Spotify playlist van tegenwoordig. Maar wat is RAP eigenlijk? Waar komt het vandaan en hoe doe je dat?

In een uur tijd word je opgeleid door rapper Atalaya tot een Èchte rapper. Je krijgt een stukje geschiedenis, je gaat oefenen met verschillende beats en gaat zelf aan de slag om een tekst te schrijven.

Over Atalaya
Atalaya doordrenkt zijn muziek met levenslessen uit de Bijbel. Toch zijn ze geen ver-van-je-bed-show, de luisteraar herkent persoonlijke situaties in ieder nummer en proeft men uit die lessen de positieve boodschap van God.
Als jongerenwerker trekt hij op met jongeren van de straat en helpt ze groeien en ontwikkelen. Regelmatig zit hij met ze in de studio of helpt hij hen aan een podium in het land.

 

Programma:
De clinic Rap wordt gegeven op zondagmiddag 9 juni voor de tieners en jongeren.

Bekijk het gehele programma

READ MORE

mei 15, 2019 paulien

Clinic Producing

Word jij de nieuwe Martin Garrix? Of de nieuwe Armin van Buuren?
Tijdens de producerworkshop geleid door GIDI leer je hoe geluidjes en samples gebruikt om er een meesterproductie van te maken!De mogelijkheden zijn eindeloos, maar de eerste stappen zijn vaak voor veel mensen erg lastig. In deze workshop zal je over deze drempel heen worden geholpen, zodat je daarna zelf dieper in het programma ‘Ableton’ kunt duiken.

In het kort behandelen we de LOOP!
(L)ayout uitleg.
(O)pzet maken van een track.
(O)ren open en kritisch luisteren.
(P)untjes op de ëIí zetten.

Over GIDI
GIDI is een producer/DJ uit Nederland die vooral Hiphop/Trap en EDM maakt. Vorig jaar heeft hij zijn eerste EP uitgebracht en dat resulteerde gelijk in een nominatie voor een Zilveren Duif voor beste Urban Album van het jaar!

Programma:
De clinic Producing wordt gegeven op zondagmiddag 9 juni voor de tieners en jongeren.

Bekijk het gehele programma

 

READ MORE

mei 15, 2019 paulien

Clinic Graffiti JOAX

Hallo, mag ik mij even voorstellen? Ik ben Arend Maatkamp. De grootste pijlers in mijn leven zijn: volgeling van Jezus en graffiti artiest. Ik ben ook wel bekend onder mijn graffiti alias JOAX.

Ik ben opgegroeid in en rond de stadse omgeving van Rotterdam. Het artistieke gezin thuis en de moeite met de normale gang van zaken op school en in de maatschappij maakt de aanraking met en de daaruit volgende liefde voor graffiti begin jaren negentig haast onontkoombaar. Nu zo’n 25 jaar en 1000+ graffiti kunstwerken later ben ik werkzaam als professioneel graffiti artiest en designer.

Nieuwsgierig naar mijn verhaal kom dan naar pinksterfeest 316, daar geef ik een clinic graffiti en ook neem ik jullie mee in mijn verhaal.

Groetjes Arend Maatkamp

Wil je vast wat werk van Arend bekijken dan kan dat op www.joax.nl 

 

Programma:
De clinic Graffiti wordt gegeven op zondagmiddag 9 juni voor de tieners en jongeren.

Bekijk het gehele programma

 

READ MORE

mei 2, 2019 paulien

Samen hart voor je dorp of stad

Unite in Christ zal vertellen over het thema ‘Samen hart voor je dorp of stad!

 

Continue reading Samen hart voor je dorp of stad

READ MORE

april 24, 2019 paulien

Soul Survivior

Wij zijn Soul Worship, onderdeel van Soul Survivor NL. We houden van aanbidding. Samen Jezus aanbidden is ons doel; door samen te zingen laten we God zien dat we Hem te gek vinden en willen we tegelijkertijd van Hem horen en leren. God heeft zich beschikbaar gemaakt voor ons, Hij is persoonlijk en we kunnen met Hem communiceren. Muziek is een fantastisch middel om dit te kunnen doen.

Programma:
Firenight zaterdag 8 juni 2019 om 19:30 uur.

READ MORE

maart 17, 2019 paulien

Karim Landoulsi

Karim Landoulsi

Op zondagmiddag geeft Karim een verdiepingsmoment, zondagavond spreekt hij in de grote tent. Maandagochtend zal hij bij de tieners zijn.

Continue reading Karim Landoulsi

READ MORE

maart 17, 2019 paulien

Wim Hoddenbagh

Op de vrijdagavond zal Wim Hoddenbagh spreken voor de mannen van Pinksterfeest 316.

Continue reading Wim Hoddenbagh

READ MORE

maart 14, 2019 paulien

Steve van Deventer

Drs. Steve van Deventer is een onafhankelijke zelfstandige geestelijke werker.  Beschikbaar voor spreekbeurten, seminars, conferenties, onderwijs en trainingen.

Continue reading Steve van Deventer

READ MORE

maart 14, 2019 paulien

Ytsje Minnema

Mijn naam is Ytsje Minnema. Mijn passie is gebed en onderwijs te  geven over gebed. Dat doe ik door gebedscursussen te geven bij kerken en bij  “De Werkplaats” in Drachten. Voor mensen bidden is… Continue reading Ytsje Minnema

READ MORE

maart 14, 2019 paulien

Arjan en Hanna Bouman

Arjan & Hanna Bouman uit Ureterp nemen ons tijdens de verdieping op zondag mee in het thema: Hoe kan ik Gods stem verstaan?

Continue reading Arjan en Hanna Bouman

READ MORE